Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Eγω νομιζα αυτα τα δωρα που λεει οτι τα παιρνει το πρωτο site και λεω ενταξει δεν ειναι και τπτ φοβερο, αλλα παιρνει μονο ενα κινητο. Το οποιο τους στοιχιζει κατι κερματα.. Αν ειναι δυνατον
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

.....και για να προσθέσω στα προηγούμενα. Ένα φόρουμ με τόσα ενεργά μέλη που βγαίνει έστω και 3ο σε ψηφοφορίες, πόσο μάλλον πρώτο, θα έπρεπε ο Admin να είναι από τους πρώτους που θα είχε στα χέρια του εντελώς δωρεάν, ότι συσκευή έχει πάνω της το logo της XIAOMI, συν πληρωμένα όλα τα έξοδα του φόρουμ, συν ένα ετήσιο οικονομικό μπόνους, διότι η συντήρηση ενός τέτοιου φόρουμ είναι full time job και κάτι παραπάνω.
    Εγώ έτσι έμαθα το marketing, στην αγορά και όχι στα βιβλία.
    Τον Hugo Bara μου μέσα.....
    Διαφωνώ μόνο σε ένα σημείο μαζί σου:
    Με δεδομένη την παρουσία και το έργο σας, καμία συσκευή και κανένα μπόνους, ούτε καν τα έξοδα του φόρουμ, δεν θα έπρεπε να στείλουν οι Κινέζοι.

Αν είχαν αποδεδειγμένα σοβαρό πλάνο ανάπτυξης και επιχειρηματική σκέψη, απλά θα σας τηλεφωνούσαν ένα πρωί και θα σας ανέθεταν την ελληνική αντιπροσωπία
    κι αν αυτό φαίνεται υπερβολικό, θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου και εξηγώ:

1. Προμοτάρετε και υποστηρίζετε τη δουλειά/επένδυσή τους, όσο κανείς, ούτε καν αυτοί οι ίδιοι. Ποιος θα το έκανε καλύτερα;
    Κάποιος βέβαια θα πει "μικρή αγορά η Ελλάδα", αλλά πάντα θα υπάρχει ο κάποιος που θα βλέπει πρόβλημα εκεί που άλλοι θα βλέπουν ευκαιρίες....
    Πάρτε για παράδειγμα τους φίλους μας τους κινεζομαγαζάτορες με τα γνωστά EU Warehouses τους..... κάτι θα είδαν τα "κορόιδα" στο Ελλάντα (βλ. Cosco- logistics και άλλα τέτοια συνομωσιολογικά...)

2. Καταφέρατε όσο κανείς παγκοσμίως να κάνετε (πολύ) γνωστό ένα brand name σε μια παρθένα γι'αυτούς αγορά και μάλιστα σε περιόδους οικονομικών δυσκολιών.
    Αν δεν υπήρχε το φόρουμ και η δουλειά σας, σε εμένα προσωπικά (και σε πολλούς άλλους φαντάζομαι) το όνομα Xiaomi θα ήταν ...εφάμιλλο του παγκόσμιου κολοσσού τεχνολογίας ChinChanChonFon....
    Δυστυχώς, από πουθενά δεν φαίνεται η πρόθεσή τους να εξαργυρώσουν αυτή την ανέλπιστη και απρόσμενη επιτυχία. Πολύ σωστά κάποιος φίλος σε άλλο ποστ είχε πει νωρίτερα ότι έστησαν μια εταιρεία με πειραματόζωα τους πελάτες τους, όμως αυτό μπορεί να λειτούργησε για αρχή, αλλά η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου έτσι.

3. Ένας admin μιας μικρής κοινότητας χώρας με πληθυσμό ίσο με το Περιστέρι του Πεκίνου κατάφερε μέσα σε 5 μέρες να παρακινήσει 1000 άτομα (τα νούμερα απολύτως κατά προσέγγιση) να συμμετάσχουν μαζικά σε μια κίνηση, σαν αυτή της ψηφοφορίας, κατάφερε δηλαδή δημιουργήσει και να ενδυναμώσει ένα "ΟΠΑΔΙΚΟ" κίνημα που σχετίζεται με το ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ του προϊόν! Με βασικές γνώσεις marketing εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι σημαίνει και πόσο σημαντικό είναι αυτό. Για να το πω πιο απλά θα θέσω το ερώτημα: Πόσοι από εμάς θα ασχολούμασταν τόσο ένθερμα και μαζικά με το να ψηφίσουμε για πχ την Coca Cola, την Toyota ή τη Nivea;

Τελειώνω με μια ...κινέζικη παροιμία:
    Ρωτήσαν τους υπευθύνους της Xiaomi: "Αν είχατε μια κότα που έκανε χρυσά αυγά, τι θα ασφαλίζατε, την κότα ή τα αυγά;"
    Αυτοί ακόμα το σκέφτονται....

Καλή Χρονιά σε όλους μας!
  • Διαφήμιση
  • Καλά τα λέτε όλοι σας.. Το θέμα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει.. Καλά και τα xiaomi αλλά εγώ προσωπικά εάν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα δεν θα ξανά αγόραζα ποτέ μου, ούτε θα έλεγα σε δικούς μου να αγοράσουν.. Άκου εκεί 1 κινητό..

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μην αγχώνεστε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας. H ΧΙΑΟΜΙ από πλευράς Marketing είναι σε νηπιακό στάδιο. Εδώ καλά-καλά δεν την ξέρουν ούτε οι Κινέζοι, ειδικά η μετανάστες και για να το διαπιστώσετε ρωτήστε έναν δικό μας Κινέζο. Ούτε που θα τη ξέρει.
    Και μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί αν αρχίσει να γίνεται πολύ γνωστή, αυτές τις τιμές που αγοράζετε τώρα, ξεχάστε τες. :)
    Γι αυτό μη προσπαθείτε να την κάνετε τζάμπα μάγκα. Η διαφήμιση στις μέρες μας πληρώνεται πολύ ακριβά και κάποιοι από εμάς την κάνουμε τζάμπα.
    Μένουμε και διαφημίζουμε το φόρουμ μας και μόνο αυτό, γιατί μέχρι τώρα είναι το μόνο που μας έχει δώσει απλόχερα υποστήριξη.
    Η Xiaomi μας έχει γραμμένους.

+++++απειρα

Τρανο παραδειγμα η samsung , που ξεκινησε στον κοσμο των κινητων απο VFM με λογικες τιμες ...και τωρα εχει γινει μεγιστανας με τιμες μηνιατικου και βαλε
    Ακομα και αυριο να γινει το ιδιο με την xaiomi δεν εχει σημασια , ας γινει . Ροδα ειναι και γυριζει , παντα θα υπαρχει καποιος που θα αναλαμβανει τον καθε ρολο
  • Συμφωνώ με όλους που δυσανασχετούν με την νωχελική αντίδραση της XIAOMI.
    όσο είμαστε δεμένοι έχουμε τεράστια δύναμη.
    (Προσωπικά το έχω ζήσει με τις μειώσεις μισθών όπου όλοι οι μηχανικοί της εταιρίας που εργάζομαι
    ενωθήκαμε και είπαμε ΟΧΙ, αντιμετωπίζοντας την απόλυση, αλλά τελικά ο Διευθύνων Σύμβουλος
    ήταν αυτός που έκανε πίσω.)
    Δίνοντας ένα παράδειγμα ενότητας, και πάντα στη σφαίρα της φαντασίας, φανταστείτε τι θα σήμαινε για μία εταιρία,
    1000 άτομα να μαζεύονται μπροστά σε κάμερα, και να καταστρέφουν τα κινητά τους .
    Εδώ η VW έχασε δισεκατομμύρια γιατί κορόιδεψε τους πελάτες τις που στο κάτω κάτω ήταν θέμα οικολογικό και δεν τους έβλαψε άμεσα
    Η ενότητα είναι τεράστιο πράγμα, και μάλιστα ακόμη διδάσκουν τον Λεωνίδα και τους 300 στις μέρες μας.
    Μ' αρέσει η XIAOMI αλλά όλα έχουν ένα όριο.
    Υπομονή, και περιμένουμε τον Αρχηγό μας.
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εδώ καλά-καλά δεν την ξέρουν ούτε οι Κινέζοι
    καθόλου παράξενο αφού μέχρι να μάθουμε το όνομα μιας εταιρίας ξεπηδάνε άλλες 2 καινούργιες :D :D :D
    MIUI Global 9.5.19.0
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αγνόησε τα σχόλια, έτσι και αλλιώς η ψηφοφορία θα γίνει με βάση την λίστα από το en.miui.com, και θα είναι φοβερά εύκολη η διασταύρωση με τα ονόματα των μελών μας.

Η μόνη προυπόθεση για να παραλάβει κανείς το δώρο του όταν κερδίσει στην κλήρωση είναι να είναι εγγεγραμένο μέλος της κοινότητάς μας.
    Αν σε περίπτωση η κλήρωση για ένα δώρο βγάλει κάποιον που δεν έχει κάνει εγγραφή, θα ακυρωθεί και θα ξαναγίνει η κλήρωση για το δώρο που κληρώθηκε.

Για αυτό καλό είναι από τώρα, όσοι έχουν ψηφίσει αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε εγγραφή, να αρχίσουν να το κάνουν από τώρα....
    Έχουν πολλά χρονικά περιθώρια για αυτό...
    Ωχ καλημέρα :wacko: με βλέπω να ανοίγω καμιά δεκαριά λογαριασμούς Δημήτρη για τα παιδιά μου,της γυναίκας μου,του πατέρα μου,της μάνα μου,της αδερφής μου,στα ανίψια μου και κάτι παλιόφιλους που μαζεύονται κάθε τρις και λίγο, πάει το φόρουμ θα πέσει να μας πλακώσει... lol
    Θα μοιράσεις μετάλλια για τα 8000 μελη η τσάμπα θα παει... :D
    Xiaomi 13
  • Διαφήμιση
  • Κλείνει μέχρι να ανακοινωθεί ο καινούριος πάπας