Κάνοντας posts, π.χ. μπορείς να απαντήσεις σε 2-3 θέματα ένα απλό thanks αρκεί, παίρνεις coins. Μετά σου αναβαθμίζει το member status (στα 25 coins) και έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ψηφοφορίες εκτός των άλλων.Ο/H apo.stam έγραψε:
εχω mi account αλλά δεν ξερω πως να ψηφίσω. Εχω 23 νομίσματα. Που θα πρεπει να κανω ποστ για να κερδισω νομισματα; Μπορει καποιος να με βοηθησει;
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
εχω mi account αλλά δεν ξερω πως να ψηφίσω. Εχω 23 νομίσματα. Που θα πρεπει να κανω ποστ για να κερδισω νομισματα; Μπορει καποιος να με βοηθησει;
Απλό μπες στο fan site και κάνε μερικά σχόλια σε κάποιες αναρτήσεις και είσαι οκ !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας. Ψήφισα με το ιδιο ονομα που ειμαι κ εδώ
-
Ψήφισα κι εγώ!! Thankalt
-
Ο/H Red21 έγραψε:
Από εκεί και πέρα λέτε αν βγούμε πρώτοι να αποφασίσει η Xiaomi να κάνει επίσημη είσοδο στην ελληνική αγορά??
-
Μόλις ψήφισα και γω με username 1549536235
Καλή επιτυχία -
Douze points και απο εμενα. Username Tsigiotis. Παμε γερα !!!
-
Δεύτερη φορά στην ζωή μου που ψηφίζω για κάτι που γουστάρω. Η πρώτη φορά ήταν πέρσι. Με το ίδιο username Maronbil. ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.
-
ok και εγώ.
-
Για την παγκόσμια ψηφοφορία χρησιμοποίησα το username vgon21
-
Θεώρησα "καθήκον" μου να ενημερώσω το myphone.gr για την ψηφοφορία που τρέχει, ώστε όποια μέλη του επιθυμούν να ενημερωθούν & να μας υποστηρίξουν στην ψηφοφορία. Πρώτα έκανα ένα post στο θέμα του XRN2 & μετά άνοιξα ένα νέο θέμα στην ενότητα συζήτησης των κινητών της Xiaomi. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια όλοι ότι & τα 2 είναι off-topic/thread, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν διαγραφούν ή μεταφερθούν κάπου αλλού.
-
Το έκανα το έγκλημα και εγώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0