BICILINDRICO και πάμε γερά!
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run...
Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή...
Τότε ας βάλουμε ως όρο στην Κοινότητα, όσοι δεν συμμετέχετε σε σημαντικές ψηφοφορίες δεν θα έχετε δικαίωμα download και θα σου πω μετά τι κινητικότητα θα υπάρχει....Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τότε ας βάλουμε ως όρο στην Κοινότητα, όσοι δεν συμμετέχετε σε σημαντικές ψηφοφορίες δεν θα έχετε δικαίωμα download και θα σου πω μετά τι κινητικότητα θα υπάρχει....Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Μακάρι να ήτανε πρόβλημα του φόρουμ.
Δυστυχώς είναι κοινωνικό το θέμα τα δικά σου δικά μου, τα δικά μου πάλι δικά μου. -
Εχω να κανω μια προταση admin......rom γενικοτερα (και ειδικοτερα τωρα που θα βγει και για το note 3) να μπορουν να κατεβασουν μονο οσοι εχουν το μεταλιακι της συμμετοχης και στηριξης του φορουμ σε κρισιμες ψηφοφοριες!!!
Επισης οποιος θελει βοηθεια για το οτιδηποτε και απευθυνεται στο φορουμ να δεχετε απαντηση απο οσους γνωριζουν μονο αν εχει το μεταλιακι που βλεπουμε ολοι μας......
Τελος αν δεν θελετε να κανετε την rom για λιγους.....μπορειτε επισης ΔΩΡΕΑΝ να την δινετε ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ στηριζουν το φορουμ οταν χρειαζεται......οι υπολοιποι μετα πληρωμης!!!!
Να σφιξουν οι λωλοι........
Ουτε εγω γραφω πολυ για να βοηθησω (γιατι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις!!!) αλλα 3 λεπτα απο τον χρονο μου τα διεθεσα να στηριξω αυτους που δουλευουν αφιλοκερδως για εμενα!!! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν είναι όμως έτσι Αγαπητέ Δημήτρη ,αυτό είναι τουλάχιστον αχαριστία ,το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αυτή ή ψήφος για να μην πω το ελάχιστο για τα όσα τους προσφέρει αυτή εδώ ή κοινότητα !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Συμφωνώ, στο τέλος να δείτε ότι θα τους ευαισθητοποιησουμε τόσο πολύ που θα ψηφίζουν και στις Εθνικές Εκλογές.... Χα χα χα χα, ένα κοινωνικό έργο του Miui Hellas...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Φίλοι μου,
εκτροχιαζόσαστε !
Δεν είναι σκοπός μας να εκβιάζουμε με αυτούς τους τρόπους.
Άλλωστε μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι και κάποιας ηλικίας ή δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με περίπλοκες διαδικασίες.
Δεν θέλω να ακούω ακρότητες...
Σιγά μην βγάλουμε και εκλογικά βιβλιάρια... -
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι..
να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα .Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς .
Ισως οι φίλοι @Sakoumidis , @mixaliscy , @Red21 που μάλλον έπιασαν το νόημα τα λένε καλύτερα από εμένα . -
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Αν το δεις με αριθμους οπως λες τοτε πρεπει να ημαστε ικανοποιημενοι αν συγκρινεις με περσυ,διοτι εχουμε τριπλασιους βαθμους σε σχεση με περσυ! Οπως και να εχει η κοινοτητα προσφερει πολλα και αξιζει να την βγαλουμε πρωτη!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δεν είναι όμως έτσι Αγαπητέ Δημήτρη ,αυτό είναι τουλάχιστον αχαριστία ,το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αυτή ή ψήφος για να μην πω το ελάχιστο για τα όσα τους προσφέρει αυτή εδώ ή κοινότητα !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φίλοι μου,
εκτροχιαζόσαστε !
Δεν είναι σκοπός μας να εκβιάζουμε με αυτούς τους τρόπους.
Άλλωστε μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι και κάποιας ηλικίας ή δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με περίπλοκες διαδικασίες.
Δεν θέλω να ακούω ακρότητες...
Σιγά μην βγάλουμε και εκλογικά βιβλιάρια...
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0