Παιδια τα πράγματα είναι δύσκολα απο την στιγμή που το υπουργείο εξωτερικών τους αναφέρει τα Σκόπια σαν Macedonia. Για του λόγου το αληθές => Macedonia									

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
- 

- 
			Την έριξα και εγώ. Καλή επιτυχία παιδιά. !!!!
Go go Greece - 
			+1 και από μένα ,
monster749 - 
			harrisGR
 - 

Μπορεί όλος ο κόσμος να τους αποκαλεί όπως τον βολεύει, αλλά εμείς δεν χάνουμε τίποτα να λέμε ποια είναι η επίσημη ονομασία τους.Ο/H Bodai έγραψε:
Παιδια τα πράγματα είναι δύσκολα απο την στιγμή που το υπουργείο εξωτερικών τους αναφέρει τα Σκόπια σαν Macedonia. Για του λόγου το αληθές => Macedonia
Θα προτείνω λοιπόν & πάλι να γράφουμε αυτό που postαρα πριν.
Ακόμη κι αν ελάχιστοι δώσουν σημασία, δεν χάνουμε τίποτα. Ένας να μάθει ποια είναι η αλήθεια, κέρδος θα είναι κι αυτό. - 
			Η 186η ψήφος υπέρ μας από μένα.
Ίδιο username.
Μέχρι στιγμής μας περνάνε μόνο οι Ινδοί. Αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού τους έχουμε διαλύσει όλους.
									 - 
			την έριξα και εγώ με username tsagos
 - 
			Emplokeas +1 και απο μένα... Αντε και καλή μας τύχη!!!good is never enough...always you can do better.....
 - 
			Username: kos9
 - 
			Και από εμένα ψήφος!!!
Username: Tasos_Mitu (όπως και στο δικό μας φόρουμ)
Και το σχόλιο μου:
Go Greece!!!! 
Macedonia is Greek!!!!!! - 

- 
			Και εγω παιδια:) στο 705#
Username kap.Stathis 
- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0