Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
ψήφισα και εγω ως YondaimeIchi καλη μας επιτυχία!!!!
-
ψηφος επεσε!!!
τωρα ημαστε 5 πισω απο ινδια!! -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Παιδιά να πω το ήμαρτον μου (και ας λογοκριθώ και κατηγορηθώ από πολλούς) , όταν μπήκα μέσα και έβλεπα go Hellas, vote for India, go Italia, Mamma mia και όλα τα συναφή και σε κάποια φάση είδα κάτι ποστ από Ινδονησία για μάχες και θάρρος και πίστη και περηφάνεια ξενέρωσα.
Εγώ θέλω η τεχνολογία (μιας και την επεξεργάζονται έξυπνοι ανθρώποι) να είναι υπεράνω. Και αυτό πάει και σε εμάς. Ας στείλει όποιος το έχει ανάγκη ένα pm στον Admin της ψηφοφορίας για τη μαμακία του, αλλά ας μην ρίχνουμε και το image μας σε όλο τον κόσμο.
Φοβάμαι αν μπει ένας Σκοπιανός και αρχίσει να μιλάει για το πως αυτός το βλέπει (έτσι τον μεγάλωσαν και αυτόν, δεν φταίει) τι μπουρδέλο (με συγχωρείται αλλά έτσι θα γίνει) το φόρουμ !! και η ψηφοφορία.
Αυτά. Και όπως προείπα, άποψη ΜΟΥ. Δικαιούται ο καθένας να έχει άλλη.
Τη δίκαιη άποψη της Ελλάδας για την επίσημη ονομασία της FYROM μπορούμε όμως εύκολα να την προβάλουμε με πολύ κόσμιο τρόπο.
Τέτοιο τρόπο πρότεινα σε προηγούμενα post μου, τον υπενθυμίζω ακόμη μια φορά:
Ο/H evankouros έγραψε:
Για τους φίλους που λένε καλό είναι να διαμαρτυρόμαστε για τα Σκόπια στην ψηφοφορία του Global MIUI, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά σ' αυτό που έγραψα στο post 511# στο θέμα. Δεν πιστεύω ότι σ' ένα μεμονωμένο post δίνει κάποιος σημασία, αλλά αν εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα το ίδιο, ποιος ξέρει. Όποιος θέλει λοιπόν το κάνει clopy/paste, ειδικά το κείμενο που παρέθεσα με το σχετικό link από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ο/H evankouros έγραψε:
I live in the city of Thessaloniki, which is the second biggest city in Greece and the capital of the administrative region of Central Macedonia.
Since there's no MIUI "Macedonia" fan forum in Greece, I guess that the fan site in place 11 of the list must be the one coming from the officially called country of the Former Yougoslav Republic of Macedonia (FYROM).
In 1993, following a recommendation from the Security Council, the Former Yugoslav Republic of Macedonia was accepted, by decision of the General Assembly, into the United Nations under this provisional name, until such time as an agreed solution is reached.
...lost in translation... -
Καλημέρα όπως και πέρυσι έτσι και φετο κάναμε το καθήκον μας θα αναφέρω όλο το κύκλο της οικογενείας και των κολλητών φίλων μου που ψηφίσαν μετά από δικιά μου πρωτοβουλία...
1. spirosmeg
2. yiannismeg
3. labrosme
4. Panos_Megara
5. jiannisaltas
6. Alexandragr
7. Sotiris_megara
8. Sotiras_me
9. Marianthi
Περιμένω άλλους δυο να μου έρθουν να ψηφίσουν.
Θέλω να ενημερώσω οτι δεν χρειάζεται να κάνετε νέα εγγραφή στο αγγλικό φόρουμ δέχεται τα προσωπικά στοιχεία μας από το Λογαριασμό Mi (Mi Cloud) καθώς είναι κοινά!
Πάμε γερά, καλημέρα σαςXiaomi 13 -
ψήφισα και εγώ ως gentise.
καλή μας επιτυχία! -
Καλημέρα,ψήφισα και γω από χτες το απόγευμα αλλά δεν με βλέπω στη λίστα που ανακοινώθηκε μέχρι τις 22:00 ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάμεεεε μωρέεε ομάδα!!!
Καλημέρα μάγκες -
παιδιά ok ψήφισα ως akisjes(εαν κάποιος μπορεί ας ελέγξει μήπως έκανα καμιά πατάτα)
-
Μόλις ψήφισα σαν kosmasdel. KΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΙ!
-
Καλη επιτυχια.......
Παμε γερα...... -
330-333 είμαστε πίσω απο τους Ινδούς μόνο για 3 ψήφους!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0