πάμε γερά +1 και από εμένα 1597560670
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Μια ψήφο κι από μένα με το ίδιο user name: petran66
-
Σορρυ κιολας ρε παιδια δεν θελω να φανω κακος απλα καθομουν και παρατηρουσα τις ψηφους εδω και 1 ωρα και βλεπω να λετε ολοι +1 και το ονομα σας ενω στην ψηφοφορια δεν αλλαζει κατι. απο τα τελευταια 10 ατομα που εχετε ψηφησει μονο 2 φορες εχει ανεβει απο 1 μοναδα οι ψηφοι της Ελλαδας..(δεν ξερω αν φταιει κατι η αν αργουν να φανουν οι ψηφοι απλως σε εμενα κατευθειαν το μετρησε και μου φαινετε παραξενο ολο αυτο)
-
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Σορρυ κιολας ρε παιδια δεν θελω να φανω κακος απλα καθομουν και παρατηρουσα τις ψηφους εδω και 1 ωρα και βλεπω να λετε ολοι +1 και το ονομα σας ενω στην ψηφοφορια δεν αλλαζει κατι. απο τα τελευταια 10 ατομα που εχετε ψηφησει μονο 2 φορες εχει ανεβει απο 1 μοναδα οι ψηφοι της Ελλαδας..(δεν ξερω αν φταιει κατι η αν αργουν να φανουν οι ψηφοι απλως σε εμενα κατευθειαν το μετρησε και μου φαινετε παραξενο ολο αυτο)
-
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί έτσι και αλλιώς όλα είναι υπό έλεγχο.
Αντε και οι υπόλοιποι που δεν έχουν ψηφήσει, να βάλουν τα καλά τους, και να ρίξουν τον την ψήφο τους, μπας και κάνουμε την ΕΚΠΛΗΞΗ αυτό τον χρόνο. -
Ρε παιδάκια , μπήκα να ρίξω μια ματιά που βρίσκεται η ψηφοφορία και βλέπω το Fyrom να εξακολουθεί να να είναι στο 0% .
Μήπως τα μπινελίκια που ρίξαμε στους οργανωτές έπιασαν τόπο και το μπανάρανε (sic) το συγκεκριμένο ?
Sent with my Galaxy Tab 3 without Tapatalk -
παμε γερα.....
-
+1 κ πάμε γερά!!!
-
-
+1 username baiosss
-
+1 κι απο μενα παιδια....user name : Maximvs
-
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0