viviredmi +1 good luck everybody!!
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
ρε παίδες πάω στο forum για να ψηφίσω εδώ και δύο μέρες πατάω πάνω στην Ελλάδα με το νούμερο 16 και δε κάνει τίποτα τι στο καλό γίνεται;
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
ρε παίδες πάω στο forum για να ψηφίσω εδώ και δύο μέρες πατάω πάνω στην Ελλάδα με το νούμερο 16 και δε κάνει τίποτα τι στο καλό γίνεται;
edit: Δεν είναι 23...είναι 2-3 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Είναι πολύ απλό για να μην σου πω παν εύκολο :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάμε γερά παιδιά
έπεσε και από εμένα πριν από λίγο η ψήφος.
Τα mails που έλαβα πήγαν στα ανεπιθύμητα και χρειάζεται προσοχή για να τα προσέξει κάποιος.
Κοντά είμαστε
Είμαι ο kosdelir στο en.miui.com
en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=197206&pid=3756941 -
+1 Greece,
geostog -
κάπου εδώ οι Ινδοί μας προσπερνάνε.
καλύτερα να χάσουμε με ψηλά το κεφάλι παρά να αρχίσουμε τα mutlis νομίζω. είναι πολύ πιο τίμιο και δεν αμαυρώνει τη θέση μας. η Xiaomi πουλάει επίσημα στην Ινδία, μια χώρα με πληθυσμό όσο η Κίνα. η Ελλάδα αναλογικά έχει απείρως καλύτερο αποτέλεσμα από οπουδήποτε αλλού.
πρέπει να το εκτιμήσει αυτό ο Barra και να κοιτάξει να κάνει καμια ευρωπαϊκή έδρα στην Ελλάδα. όχι που μας έχουν εκτός αποστολής στο ευρωπαϊκό eshop τους -
Και φυσικά για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν πρέπει κάποιος να αρχίσει να κάνει διπλές ψηφοφορίες.
Θα βρεθούν εύκολα από τα cookies και τις IP και θα αμαυρώσουν την προσπάθειά μας.
Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι να ψηφίσουν όλοι όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμη.
Είναι ωραίος ο αγώνας που κάνουμε, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο την δύναμη αυτής της κοινότητας που όλοι μας αγαπάμε.
Σε έναν αγώνα ο στόχος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η αξιοπρεπής παρουσία.
Έχουμε τις δυνάμεις ακόμη να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε, αρκεί να ενεργήσουμε γρήγορα και πολιτισμένα. -
-
+1 κ απο μενα
username: VagelisKap -
mexri stigmh prwth me 12 parapanw apo india...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0