Υπομονηηηη!!! Κανένα fan club δεν ξεκινάει δυνατά...σιγα-σιγα δυναμώνει!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚάρτα ανεργίας καλύτερα μιας και όλοι έχουμε.. είναι κάτι σαν την ταυτότητα πλέονΟ/H Sakoumidis έγραψε:
Δεν χρειάζεται να ψηφίζουν με εκλογικά βιβλιάρια, μπορούν και με ταυτότητα ή το βιβλιαριο του ΙΚΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Φίλοι μου,
εκτροχιαζόσαστε !
Δεν είναι σκοπός μας να εκβιάζουμε με αυτούς τους τρόπους.
Άλλωστε μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι και κάποιας ηλικίας ή δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με περίπλοκες διαδικασίες.
Δεν θέλω να ακούω ακρότητες...![]()
Σιγά μην βγάλουμε και εκλογικά βιβλιάρια...![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φίλοι μου,
εκτροχιαζόσαστε !
Δεν είναι σκοπός μας να εκβιάζουμε με αυτούς τους τρόπους.
Άλλωστε μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι και κάποιας ηλικίας ή δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με περίπλοκες διαδικασίες.
Δεν θέλω να ακούω ακρότητες...![]()
Σιγά μην βγάλουμε και εκλογικά βιβλιάρια...![]()
AAXXAXAXAXAXAAXAXXAAX ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΟ/H dnomikos έγραψε:
By the way, θα ήθελα νάξερα τι ψήφισε ο σκοπιανός admin και έχουν ακόμα 0 φήφους
Μπερδεύτηκε και ψήφισε την μοναδική Μακεδονία (Ελλάδα - Θεσσαλονίκη)...Ο/H dnomikos έγραψε:
By the way, θα ήθελα νάξερα τι ψήφισε ο σκοπιανός admin και έχουν ακόμα 0 φήφους
Θα ψάχνει ακομα να βρει που λέει FYROM...Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
AAXXAXAXAXAXAAXAXXAAX ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΟ/H dnomikos έγραψε:
Δεν λεω το αντιθετο,ισα ισα συμφωνω μαζι σου.Απλα μιλαω στατιστικα παντα.Εαν οσοι ειναι μελη εδω ειχαν καποιο κινητρο με την ψηφο τους να δεις που τωρα θα ειχαμε πανω απο 2000 ψηφους.Αλλα οταν τα βρισκεις ολα ετοιμα ετσι ειναι δεν εκτιμας!Ο/H takisfrag έγραψε:
Δεν είναι όμως έτσι Αγαπητέ Δημήτρη ,αυτό είναι τουλάχιστον αχαριστία ,το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αυτή ή ψήφος για να μην πω το ελάχιστο για τα όσα τους προσφέρει αυτή εδώ ή κοινότητα !Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φυσικό το βλέπω αφού οι περισσότεροι είναι Hit & Run...
Παίρνουν την ROM και μην τον είδατε τον Παναή...
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk