Ψήφισα την Τρίτη αλλά δεν με βλέπω στις καταχωρημένες ψήφους μέχρι 26/12!
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
-
ανοίξαμε διαφορά βλέπω. παίζει ρόλο κι η διαφορά της ώρας
πρωί δικό μας ίσως να μαστε και 2οι αλλά βράδυ δικό μας πρέπει να γκαζώνουμε εμείς.
σε κάθε περίπτωση έχει πολύ ενδιαφέρον η κόντρα με τους Ινδούς - κι ας χάσουμε στην τελική.
να υπολογίζουμε σε βοήθεια από άλλες miui κοινότητες που δεν κυνηγάνε τίποτα παίζει; -
Το ριξα κι εγω στην καλπη μαγκες ως Takaklas!Ευχαριστουμε το Team του xiaomi.gr για την εξαιρετικη δουλεια!!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
-
Πάντως είμαστε μόλις 6 ψήφους πριν το χιλιάρικο και 31(!?) ψήφους μπροστά από τους Ινδούς. Τι έγινε, τους πιάσανε να παρανομούν ή δεν βλέπω καλά τα νούμερα!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
+1 ψήφος και από εμένα με Username : Flo1975
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι έγινε, τους πιάσανε να παρανομούν ή δεν βλέπω καλά τα νούμερα!?
-
+1 απο την αδερφη μου με Nikname : Krisbou
Παμε γερα!!!!!Βαση στατιστικων τα εχουμε τα γατακια!!! -
Παιδιά, παρτυ πρέπει να κάνουμε. Στo FYROM, αποφάσισε ο διαχειριστής του φόρουμ τους να το ψηφίσει. Και ναι, έχουνε ΜΙΑ (1) ΨΗΦΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Krisbou το να ψηφίζει τρεις φορές συνεχόμενα δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακυρωθεί ή ψήφος σου!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0