Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Krisbou το να ψηφίζει τρεις φορές συνεχόμενα δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακυρωθεί ή ψήφος σου!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Krisbou το να ψηφίζει τρεις φορές συνεχόμενα δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακυρωθεί ή ψήφος σου!!!
Δεν ξέρω φίλε μου από αυτά που μου λες απλά εγώ βλέπω #4609, #4610 # 4612 ίδιο όνομα χρήστη, εάν περάσει και εγώ μαζί σου!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
-
για να δούμε ποιος θα τα 1000σει
-
-
Live Ψηφοφορία από
2015 MIUI Global Fan Sites Awards
Which fan site do you like most? Vote for your favorite one!
Αποτελέσματα έως την 28/12/2015 - 23:10'
1.- Hellas , Ψήφοι: 999 , Ποσοστό: 22,26 %
2.- India , Ψήφοι: 965 , Ποσοστό: 21,51 %
3.- Russia , Ψήφοι: 762 , Ποσοστό: 16,98 %
4.- Indonesia , Ψήφοι: 398 , Ποσοστό: 8,87 %
Περσινά αποτελέσματα τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων Χωρών
1.- India , Ψήφοι: 1137
2.- Russia , Ψήφοι: 454
3.- Hellas , Ψήφοι: 305
4.- Indonesia , Ψήφοι: 303
Οδηγίες για την δημιουργία Λογαριασμού και ψήφουEdit by Miui_Art
Πηγαίνετε ΕΔΩ => Create Account
Για να μπορέσετε και εσείς να ψηφίσετε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε τα παρακάτω βήματα...
Δημιουργείτε λογαριασμό, και μετάκάνετε καμμιά 3-4 post του τύπου thanks very much σε διάφορα άλλα θέματα και όχι στο θέμα της ψηφοφορίας για να μην σας αποκλείσουν ως Spammer, ώστε να αποκτείσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε.
Μετά, μόλις ανακοινωθεί ο σύνδεσμος για τον διαγωνισμό, θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum και θα ψηφίσετε την χώρα μας στο νούμερο 16.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Αντιστεκεται ΣΘΕΝΑΡΑ ο 1000στος !!!!!!!!!!!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Παιδιά, παρτυ πρέπει να κάνουμε. Στo FYROM, αποφάσισε ο διαχειριστής του φόρουμ τους να το ψηφίσει. Και ναι, έχουνε ΜΙΑ (1) ΨΗΦΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ
AXAAXXAAXXA
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0