Διαφήμιση

xiaomi mi4-agora-skepseis

• xiaomi mi4-agora-skepseis

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
      ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΛΙΓΟ!...
      ΛΟΙΠΟΝ...
      ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΙ4...
      1)ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ?ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ release ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 180 Ε.
      2)ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ GPS ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙ4??
      3)ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ...ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??
      4)ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΟΥΡΙΟ ΜΙ4c ?Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΙΑΟΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ value of money ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΙ4 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΟ-ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ!

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ iphone ΑΠΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ!ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ android ΑΛΛΑ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙUI INTERFACE...

KAθΕ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας , για αρχή όχι κεφαλαία γιατί δείχνεις ότι φωνάζεις.
      Όχι φωνές χρονιάρες μέρες ;)
      1) είναι φοβερό κινητό απλά δες αν θέλεις 16 η 64 GB
      2) δεν έχει κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς
      3) και ούτε ζεσταίνεται
      4) δικιά σου επιλογή,
      το MI4 έχει λίγο καλύτερη cam από το Mi4c και το Mi4c έχει edge tab και touch to wake up screen
    • Διαφήμιση
    • Δεν νομίζω πως κανένα από τα 2 κινητά έχει κάποιο πρόβλημα φίλε μου.

Αντιθέτως χτυπάνε ρέστα με την απόδοση τους.
    • Αυτα τα προβληματα τα εχω διαβασει σε σχολια ξενων site..τωρα το κατα ποσο ισχυουν δεν ξερω!επισης μπορει να ισχυουν αλλα με την καταλληλη ROM ΝΑ εισαι κομπλε!(Για τις rom τωρα εχω αρχισει να μαθαινω-μπορει να πεταξα και πατατα!)
    • Αυτό που λες είναι λογικό. Υπάρχουν Ρομ με προβλήματα αλλά μπορείς να βάλεις μια που να είναι οκ. Αυτοί που έχουν προβλήματα συνήθως τα ψάχνουν. Καλή ώρα εγώ