Διαφήμιση

Νεα Rom

• Επιτελους το βρηκα ,αλλα ηταν μεσα στης ρυθμισεις , το απενεργοποιησα και ειναι ενταξη τωρα..
      ενα μεγαλο ευχαριστω.....

τωρα περιμενω με την rom τι θα κανω!!!!!!!
    • Bodai, τιποταααααα

Τιποτα !!!!!!
      θελω να ακολουθεισω αυτο με το sticaki , αλλα δεν βρισκω μεσα στο κινητο Μi Recovery, Μηπως το εχει μεσα στο αρχειο (zip) που θα βαλω ?

τροπος εγκατάστασης είναι σχετικά απλός.

• Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip)
      • To βάζουμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, και το κάνουμε flash από το Mi-Recovery (Ιnstall update.zip).
      • Mόλις τελειώσει το flash - δεν μπουτάρουμε στo MIUI, αλλά πατάμε τον συνδιασμό πλήκτρων Volume up + Power σταθερά μέχρι να ξαναμπεί στο Recovery.
      • Mε αυτό τον τρόπο ελέγχουμε αν όλα πήγαν καλά και αν φορτώνει το Custom recovery που βάλαμε.
      • Μετά απλά κάνουμε Reboot στο System για να φορτώσει η MIUI.
    • Ο/H alkinos έγραψε:

θελω να ακολουθεισω αυτο με το sticaki , αλλα δεν βρισκω μεσα στο κινητο Μi Recovery
      Φίλε το Mi Recovery είναι κάτι που τρέχει από πίσω από το κινητό. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το ονομάσω αλλά δεν τον βρίσκεις μέσα στο κινητό σου :D

Αν δεν κάνω λάθος για να μπεις εκεί πρέπει να πατήσεις το Power + volume up για αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ το κινητό σου πρώτα έχει κλείσει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Τελικα μαζι με τον geobas , δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα ,να περασουμε την καινουρια ρομ ελληνικη.............
      ..............
      Είχα την καλή διάθεση να βοηθήσω , αλλά το να με βγάζεις .... και κατηγορούμενο δημόσια , είναι αχαρακτήριστο . Όταν ξεκινάς μια οποιαδήποτε
      διαδικασία χρειάζεται μια σειρά από ενέργειες τις οποίες πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά . Αν εσύ παράλληλα κάνεις και τα δικά σου ........άσχετα
      σκαλίζοντας , εκείνος που από μακριά δίνει τηλεφωνικά τις οδηγίες βρίσκει τον εαυτό του σε ένα κυκεώνα στον οποίο δεν υπάρχει αρχή και τέλος .
      Λάθος μου που προσφέρθηκα :D .
      End of adventure ............

Ο/H Bodai έγραψε:

Δεν καταφερατε ούτε custom recovery να βάλετε??
      Είχε , όπως γνωρίζεις , πρόβλημα να διαβάσει την συσκευή το PC , και μετά κόλλησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
    • Καλημερα , αγαπητε μου φιλε ,Geobas, σε ορκιζομαι ,καμια κακη διαθεση προς εσε , μαλλον ειμαι πολυ ευγνωμων για την βοηθεια σου , δεν ειπα τιποτα για εσε προσωπικα ,λαθος με καταλαβες , ειπα οτι δεν μπορεσαμε να κανοιυμε κατι ......ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ....και παλι εαν σε πειραξε κατι ....ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ και παλι συγνωμη .

Και μαλλον ειπα το αντιθετο σαν ανθρωπος εγω , =ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ GEOBAS τωσες ωρες ασχολιθηκε μαζι μου , τι αναγκη μ'εχει ο ανθρωπος , τοση ωρα στο τηλεφωνο...=