Τελικα μαζι με τον geobas , δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα ,να περασουμε την καινουρια ρομ ελληνικη.............
..............
Είχα την καλή διάθεση να βοηθήσω , αλλά το να με βγάζεις .... και κατηγορούμενο δημόσια , είναι αχαρακτήριστο . Όταν ξεκινάς μια οποιαδήποτε
διαδικασία χρειάζεται μια σειρά από ενέργειες τις οποίες πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά . Αν εσύ παράλληλα κάνεις και τα δικά σου ........άσχετα
σκαλίζοντας , εκείνος που από μακριά δίνει τηλεφωνικά τις οδηγίες βρίσκει τον εαυτό του σε ένα κυκεώνα στον οποίο δεν υπάρχει αρχή και τέλος .
Λάθος μου που προσφέρθηκα .
End of adventure ............
Καλημερα , αγαπητε μου φιλε ,Geobas, σε ορκιζομαι ,καμια κακη διαθεση προς εσε , μαλλον ειμαι πολυ ευγνωμων για την βοηθεια σου , δεν ειπα τιποτα για εσε προσωπικα ,λαθος με καταλαβες , ειπα οτι δεν μπορεσαμε να κανοιυμε κατι ......ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ....και παλι εαν σε πειραξε κατι ....ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ και παλι συγνωμη .
Και μαλλον ειπα το αντιθετο σαν ανθρωπος εγω , =ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ GEOBAS τωσες ωρες ασχολιθηκε μαζι μου , τι αναγκη μ'εχει ο ανθρωπος , τοση ωρα στο τηλεφωνο...=