Καλησπέρα σε όλους, όπως είπα και στο post του φίλου NiTroGen, θα φτιάξω τα Ελληνικά για το Mi Band 5 στην τελευταία σταθερή έκδοση Firmware της Xiaomi . Μετά από 13 Ώρες τελείωσα τον κώδικα στα ελληνικά και έχουμε πια επίσημα την Ελληνική γλώσσα για Mi Band 5.
Δεν χρειάζετε να κάνουμε τάποτα παρά να έχουμε την official έκδοση του mi fit 4.4 από το Play store, και το Notify & Fitness for Mi Band.
Εχω φτιαξει το update και για τις 2 εκδοσεις. Global και Chinese
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ GLOBAL ΕΚΔΟΣΗΣ
Κατεβάζουμε το αρχείο Bin που έχω επισυνάψει από κάτω.
ανοίγουμε το Notify & Fitness for Mi Band
Πηγαίνουμε ρυθμίσεις,
Update
Choose File
Res_V_Greek_ByRizla46.bin από τον φάκελο που το κατεβασαμε,
παταμε update.
Όταν τελειώσει το update ,
Πηγαίνουμε ρυθμίσεις,
Update
Choose File
kongming .fw από τον φάκελο που κάναμε unzip
Σημείωση! Εαν έχουμε την έκδοση .FW που χρειαζεται το αντιστοιχο .res παραλείπουμε το δεύτερο βήμα. (είναι περριτό)
Η Διαδικασία σχεδόν τελείωσε! Εαν θέλουμε απεγκαθιστούμε το Notify & Express.
Ανοίγουμε το Mi Fit
Πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Band στο Mi Fit, και επιλέγουμε τα Ρώσικα για γλώσσα.
Πλεον στο Mi Band 5 θα είναι ΟΛΑ στα Ελληνικά!
Εαν Εχετε την κινεζικη εκδοση, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Band στο Mi Fit,
και αντί για Ρώσικα που επιλέξαμε πριν τώρα επιλέγουμε μια επιλογη απο τις 2 που εχει στα κινέζικα για γλώσσα.
Mi Band 5 Gl Greek Firmware ByRizla46.zip
Res_v81_Greek_Rizla46_AllinOne.bin
Res_v87_Greek_Rizla46_AllinOne.bin
Τυχόν διορθώσεις που μπορεί να χρειάζεται αφήστε ανάλογο σχόλιο από κάτω και θα τα διορθώσω.
Εαν το προωθήσετε σε καποιο αλλο forum ή Site θα παρακαλούσα να γίνει ανάλογη αναφορά σε εμένα.
Επίσης εαν σας αρεσε η δουλεία μου μπορείτε να κάνετε ένα μικρό Donation.
Ευχαριστώ τον φίλο MAdDoctor Για τον εύκολο Οδηγό
που έκανε στο Youtube για να τα περάσουμε το νέο update στα Ελληνικά,και για την αναφορά του.
Παραθέτω τον σύνδεσμο του βίντεο σε περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται κάνει update από το κείμενο.

Δεν χρειάζετε να κάνουμε τάποτα παρά να έχουμε την official έκδοση του mi fit 4.4 από το Play store, και το Notify & Fitness for Mi Band.
Εχω φτιαξει το update και για τις 2 εκδοσεις. Global και Chinese
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ GLOBAL ΕΚΔΟΣΗΣ
Κατεβάζουμε το αρχείο Bin που έχω επισυνάψει από κάτω.
ανοίγουμε το Notify & Fitness for Mi Band
Πηγαίνουμε ρυθμίσεις,
Update
Choose File
Res_V_Greek_ByRizla46.bin από τον φάκελο που το κατεβασαμε,
παταμε update.
Όταν τελειώσει το update ,
Πηγαίνουμε ρυθμίσεις,
Update
Choose File
kongming .fw από τον φάκελο που κάναμε unzip
Σημείωση! Εαν έχουμε την έκδοση .FW που χρειαζεται το αντιστοιχο .res παραλείπουμε το δεύτερο βήμα. (είναι περριτό)
Η Διαδικασία σχεδόν τελείωσε! Εαν θέλουμε απεγκαθιστούμε το Notify & Express.
Ανοίγουμε το Mi Fit
Πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Band στο Mi Fit, και επιλέγουμε τα Ρώσικα για γλώσσα.
Πλεον στο Mi Band 5 θα είναι ΟΛΑ στα Ελληνικά!
Εαν Εχετε την κινεζικη εκδοση, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Band στο Mi Fit,
και αντί για Ρώσικα που επιλέξαμε πριν τώρα επιλέγουμε μια επιλογη απο τις 2 που εχει στα κινέζικα για γλώσσα.
Mi Band 5 Gl Greek Firmware ByRizla46.zip
Res_v81_Greek_Rizla46_AllinOne.bin
Res_v87_Greek_Rizla46_AllinOne.bin
Τυχόν διορθώσεις που μπορεί να χρειάζεται αφήστε ανάλογο σχόλιο από κάτω και θα τα διορθώσω.
Εαν το προωθήσετε σε καποιο αλλο forum ή Site θα παρακαλούσα να γίνει ανάλογη αναφορά σε εμένα.
Επίσης εαν σας αρεσε η δουλεία μου μπορείτε να κάνετε ένα μικρό Donation.
Ευχαριστώ τον φίλο MAdDoctor Για τον εύκολο Οδηγό
που έκανε στο Youtube για να τα περάσουμε το νέο update στα Ελληνικά,και για την αναφορά του.
Παραθέτω τον σύνδεσμο του βίντεο σε περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται κάνει update από το κείμενο.
Rizla46