Έβγαλε η ίδια εταιρία το Amazfit Band_5 (διατίθεται στα 45 $ από Amazon). Έχει την ίδια εμφάνιση, με αισθητήρα spO2.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ MI BAND 5 STABLE v1.1.0.84 By Rizla46
- Οδηγός
- ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Rizla46 έγραψε:
Το εχουμε ξανα αναφερει αυτο στο thread, Υπαρχει τροπος να κανεις στα Ελληνικα και τον καιρο,
Κανε μια αναζητηση στις προηγουμενες απαντησεις και θα το βρεις.
Αυτο γινεται επειδη παιρνει τα font απο αλλο αρχειο στον καιρο (στα ρωσικα ειναι η προβλεψη απο την επομενη ημερα και μετα, εκει που γραφει το αιθριος και το ποσοστο ακτινοβολιας του Ηλιου) και στην παγκοσμια ωρα.
Ειχα τηλεφωνημα απο την Infoquest, και με ενημερωσαν οτι στο επομενο update θα περασουν επισημα τα Ελληνικα,
οποτε λιγο υπομονη και δεν θα χρειαστει να το ξανακανουμε Manual !
Σε οποιον αρεσει η δουλεια μου, μπορειτε να κανετε ενα Like!
Ευχαριστω.
-
Ο/H drivth έγραψε:
,Πήρα το σημερινό update του mi fit με ενημέρωση υλικό λογισμικού αλλά ελληνικά δεν έβαλαν ούτε τώρα.
Φιλε ποια εκδοση στο Band εννοεις, και ποια στο Mi Fit, Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, γιατι εγω δεν βλεπω καποια ανανεωση μεχρι στιγμης.Rizla46 -
Ο/H Rizla46 έγραψε:
Φιλε ποια εκδοση στο Band εννοεις, και ποια στο Mi Fit, Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, γιατι εγω δεν βλεπω καποια ανανεωση μεχρι στιγμης.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Rizla46 -
Ο/H Rizla46 έγραψε:
Κανε μια δοκιμη και ξαναβαλτο στα ρωσικα, γιατι δεν αλλαξαν resource files.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ απλά το είπα σε απάντηση προηγούμενου σχολίου σου ότι ενημερώθηκες επίσημα ότι θα μπουν τα ελληνικά για αυτό.
Νομιζω καπου το εχεις παρεξηγησει, Φιλε εγω αγοραζω κανονικα τις συσκευες οπως και εσυ, και καθομαι και δουλευω εθελοντικα να φτιαξω το αρχειο. Δεν πληρωνομαι απο καπου ουτε εχω την Xiaomi.
Οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα, Εχω μιλησει και με την Xiaomi και με την infoquest, και τους εχω παραχωρησει το αρχειο μου αφιλοκερδος, και με ειδοποιησαν οτι στο επομενο update θα το ειχαν περασει!
Τωρα αν δεν το περασαν και εχεις καποιο παραπονο, μπορεις να το κανεις και εσυ ο ιδιος στην εταιρια ή να παρεις προιοντα αλλης εταιριας που υποστηριζουν αυτα που χρειαζεσαι!Rizla46 -
Προσοχή με τα Quotes !!!!
Χρησιμοποιείτε το @ μαζί με το όνομα χρήστη όταν θέλετε να απευθυνθείτε σε αυτόν. -
@Rizla46 αγαπητέ μου , πρόθεση μου δεν ήταν να κάνω παράπονο ούτε να ακουστεί έτσι. Μια επισήμανση έκανα, τώρα γιατί την εξελαβες εσύ έτσι δεν το γνωρίζω. Τις συσκευές και εμείς τις αγοράζουμε δεν τις βρίσκουμε στο δρόμο ουτε τις ιδιοποιουμαστε παράνομα. Τώρα αν τυχόν διακρίνω μια κούραση η δυσαρέσκεια σε αυτό που κάνεις για την συσκευή μας , για την οποία σε έχουμε ευχαριστήσει πολλάκις, ίσως και εγώ σε προηγούμενα ποστ δεν θυμάμαι ακριβώς, τοτε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
-
@drivth Φιλε μου, δεν ξερω αν αυτη ηταν η προθεση σου, αλλα οι αναρτησεις σου στο νημα ειναι οι εξης:
1) Όλα καλα με τα ελληνικά αλλά ο καιρός έχει κάτι ρωσικά ακόμα. Ευχαριστώ πάντως!
(Ενω υπηρχε αναρτημενος ο τροπος, πριν μπεις στον κοπο να διαβασεις το νημα εκανες το σχολιο ,)
2)Πήρα το σημερινό update του mi fit με ενημέρωση υλικό λογισμικού αλλά ελληνικά δεν έβαλαν ούτε τώρα.
3)Εγώ απλά το είπα σε απάντηση προηγούμενου σχολίου σου ότι ενημερώθηκες επίσημα ότι θα μπουν τα ελληνικά για αυτό.
Ασχετα απο το development, εχω δαπανησει χρονο και χρηματα για να ερθω σε επικοινωνια με την εταιρια αρκετες φορες και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη, για να περαστει επισημα, και στην τελευταια επικοινωνια μου ειπαν οτι στο επομενο update θα ειχε περαστει, αλλα οπως σου ειπα και παραπανω, δεν εχω καμια δικαιοδοσια στην Xiaomi ωστε να γνωριζω τι εγινε.
Εκτος απο αυτο, εγω δεν ειπα οτι δεν αγοραζει ο υπολοιπος κοσμος τις συσκευες, Αλλα οτι τις αγοραζω και εγω οπως οι υπολοιποι, και δουλευω σε αυτα εθελοντικα.
Καμια κουραση με αυτο που που κανω (στο κομματι Development), καποιες αντιδρασεις με ενοχλουν και καποιοι με τον τροπο τους.
Οσο για το με εχετε ευχαριστησει πολλακις, Δεν ζητησα τις ευχαριστιες κανενος,
αλλα και εμενα οταν μου δινουν κατι για να εξυπηρετηθω δωρεαν, δεν καθομαι να κανω αρνητικα σχολια για το τι δεν μου αρεσε. Αν δεν μου αρεσει δεν το παιρνω, και συνεχιζω.
(Ο παππους μου ελεγε καποτε, σου χαριζουν γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια?).
Και η δυσαρεσκεια μου αν καταλαβες ηταν οτι λες οτι εγινε update και δεν εχουν περαστει επισημα τα ελληνικα,
ενω δεν εχουν αλλαξει τα resource και υπαρχουν ηδη και σε αυτο το update.
Δεν πολυκαταλαβα τον στοχο του μηνυματος σου εφοσον δεν υπαρχει καποια αλλαγη.Rizla46 -
@Rizla46 , εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί διαλέγεις να παίρνεις τα γραφόμενα μου ως αρνητικά η ως παράπονα προς το πρόσωπο σου όταν εξηγώ ότι ήταν απλά μια επισήμανση αναφορικά με τα ελληνικά στο νέο update. Δλδ εμείς που δεν ειμαστε developers και είμαστε χαζοί, θα έπρεπε να εχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας ότι επειδή δεν άλλαξαν τα resources γι αυτό δεν έχουμε ελληνικά τώρα. Ε όχι δα.. Λυπάμαι πολύ που μια επισήμανση χωρίς ίχνος επίθεσης η παραπονου προς το πρόσωπο σου, έφερε αυτην σου την αντίδραση. Την επόμενη φορά που θα γράψουμε κάτι, θα φροντίσουμε να διαβάσουμε τις υπόλοιπες 40-50-100 σελίδες ( ως οφείλουμε βέβαια ) , και στη συνέχεια θα προσπαθησουμε κάνουμε τους απαραίτητους συνειρμούς είτε σε επιπεδο κώδικα η γλώσσας προγραμματισμού, για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπερασμα.
ΥΓ 1 : Προσωπικά σε ευχαριστώ ούτως η άλλως για την προσπάθεια σου στο όλο θέμα η οποία μόνο αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί.
ΥΓ 2 : Ζητώ συγνώμη από τους λοιπούς χρήστες για το offtopic θέμα.
Καλή συνέχεια. -
καλησπερα σας, εχω το mi band 5 ειχα εγκαταστησει το ελληνικο firmware ηταν ολα κομπλε καιρος, ειδοποιησεις , ολα στα ελληνικα ολα δουλευαν τελεια. Εκανα ομως factory reset και τα εχωσα ολα.Εψαξα ξανα να δω τι ειχα κανει τοτε και το περασα βλεποντας και τα βιντεακια στο youtube και ψαχνοντας σε διαφορα forum. Κατεβασα ξανα το αρχειο οπως ακριβως το εδειχναν στο βιντεο ηταν ολα συνδεδεμενα
(mi fit , notify) μπαινω λοιπον στο notify παταω να βαλω την πρωτη εκδοση ( εχοντας κανει unzip και ολα οσα χρειαζοταν ) κατεβαινει κομπλε , μολις ομως την κατεβασα μου εδειξε στο ρολοι να το συνδεσω στο mi fit δεν το εκανα και προχωρησα στην επομενη εκδοση την κατεβασε ολα κομπλε και μου ξανα δειχνει να το συνδεσω στo mi fit τοτε λοιπον το συνδεω κανει ενα update και δεν εγινε τιποτα ηταν ολα στα αγγλικα.Εχω κανει την διαδικασια πολλες φορες με πολλους τροπους αλλαζοντας την γλωσσα σε ρωσικα ειτε αλλαζοντας τις method οταν κατεβαζω τα αρχεια τιποτα εχω δοκιμασει και αλλα firmware παλι τιποτα. Δεν ξερω τι κανω λαθος ειλικρινα αν μπορει καποιος να με βοηθησει ή αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα . Προσθετω οτι εχω v10214 firmware. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ BOΗΘΗΣΕΙ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες