Διαφήμιση

Νεα Rom

• @alkinos . Καλημέρα και Χρόνια Πολλά .
      Είμαι εκτός Αθηνών και αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι και τόσο εύκολο να προχωρήσουμε αλλά μπορούμε κάποια προκαταρτικά .
      Αρχίζουμε από ποια Ελληνική Ρομ θέλεις να βάλεις , stable ή developer .
      Διάβασε λίγο ΕΔΩ να κατατοπιστείς για τα βασικά και θα δεις και την διαφορά ανάμεσα στις 2 . Ανάλογα με την επιλογή σου
      κατέβασε την τελευταία stable ή developer .
      Απόλαυσε το κινητό σου όπως είναι τώρα , δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι και θα τα πούμε τηλεφωνικά ή πίνοντας καφέ στο Edem Cafe .

Sent with my Galaxy tab 3
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Okey , tha xaro.......
      Καλημέρα ,

Πίσω στα πάτρια εδάφη , και η υπόσχεση ... υπόσχεση :D . Λοιπόν....
      1 . Αποφάσισες τι Ρομ θα βάλεις ? Stable ή Developer ? Φαντάζομαι πως πήρες μια ιδέα περί τίνος πρόκειται αν διάβασες αυτά που σου είπα . Διάβασες ?
      2 . Αν αποφάσισες κατέβασες κάποια Ρομ , και ποια ?
      3 . Όταν συνδέσεις το κινητό με το PC , εξακολουθεί να το βλέπει αλλά σου βγάζει ερωτηματικά όπως λες .
      Αν Ναι , μπορείς από τις ρυθμίσεις απενεργοποιήσεις το " Εντοπισμός σφαλματων USB" , και να δοκιμάσεις να ξανασυνδέσεις το κινητό στο PC να δεις αν αποκαταστάθηκε ?

Αυτά για να ξεκινήσουμε
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και σ ‘ευχαριστώ
      Την developer θέλω , αλλά όσο και να προσπάθεια τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα (τώρα εάν μου ρωτήσεις γιατί developer ,λένε ότι είναι καλύτερη , το αφήνω σ ‘εσένα ..διάλεξε οποία θέλεις .
      κατεβάζω αλλά τι κατεβάζω τίποτα δεν καταλαβαίνω , ότι μου πιες εσύ αυτό θα κάνω ,φτάνει το κινητό να κουνιέται!!!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν βγαζει ερωτιματικα , το βλεπει το pc το κινητο , αλλα μονο το DCIM και IMAGES , ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Καλησπέρα και σ ‘ευχαριστώ
      Την developer θέλω , αλλά όσο και να προσπάθεια τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα (τώρα εάν μου ρωτήσεις γιατί developer ,λένε ότι είναι καλύτερη , το αφήνω σ ‘εσένα ..διάλεξε οποία θέλεις , το κινητό μου η σταθερό είναι 2109840406-6942572826-6972323266
      κατεβάζω αλλά τι κατεβάζω τίποτα δεν καταλαβαίνω , ότι μου πιες εσύ αυτό θα κάνω ,φτάνει το κινητό να κουνιέται!!!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν βγαζει ερωτιματικα , το βλεπει το pc το κινητο , αλλα μονο το DCIM και IMAGES , ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
      OK . Θα ξεκινήσουμε από εδώ γράφοντας από τα εύκολα , κι' αν κολλήσουμε θα τα πούμε στο τηλέφωνο για τα περαιτέρω .
      Συνήθως τις λύσεις σε προβλήματα που έχει κάποιος φίλος τις λέμε εδώ για να μπορούν και άλλοι χρήστες που αντιμετωπίζουν κάτι ανάλογο
      να μπορούν να βοηθηθούν αλλά η λύση για την περίπτωσή σου έχει χιλιογραφτεί οπότε δεν παραβαίνουμε αυτό που λέμε "netiquette"

1. Θα πας ΕΔΩ και θα κατεβάσεις στο PC σου , την τελευταία Stable Rom . Eίναι κάτω-κάτω στη σελίδα που θα σου ανοίξει .
      RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.8.0.zip (MIUI V7 + TWRP)) ....... υπ' όψιν είναι 760 ΜΒ .

Για το στυλ του χρήστη που είσαι δεν σου χρειάζεται η developer . Οι Developer Ρομ είναι για τους χρήστες που σκαλίζουν τα κινητά τους
      και τους αρέσει να αλλάζουν κάθε εβδομάδα , και θέλουν οι συσκευές τους να είναι rooted για να επεμβαίνουν στα αρχεία του συστήματος
      κάτι που δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ . Εξ άλλου οι Stable Ρομ δεν είναι τίποτε άλλο από διορθωμένες Developer που κυκλοφορούν κάθε
      3-4 μήνες .

2 . Αν δεν έχεις στήσει το κινητό , να βάλεις ιδιαίτερες εφαρμογές , καλό θα ήταν να κάνεις "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων¨ για
      να φύγουν ότι σκουπίδια έχουν βάλει οι Κινέζοι . Αν δεν ξέρεις πως , θα τα πούμε τηλεφωνικά .

Θα είμαι εδώ όλο το απόγευμα , οπότε μάλλον θα έχεις οσονούπω , ένα καταπληκτικό κινητό στα χέρια σου .
    • Κατεβασα το αρχειο που μου ειπες , δεν υπαρχει προβλημα για εργοστασιακη επαναφορα , αλλα πως?
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Κατεβασα το αρχειο που μου ειπες , δεν υπαρχει προβλημα για εργοστασιακη επαναφορα , αλλα πως?
      Τηλεφωνώ σε 5
    • Διαφήμιση
    • Εντομεταξύ κάνε ένα έτιτ και σβήσε το τηλ σου από εκεί

Καταλαμβαίνεις
    • Τελικα μαζι με τον geobas , δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα ,να περασουμε την καινουρια ρομ ελληνικη.............
      Τι πρεπει να κανουμε ? εχω τα Win 10 στο pc , το pc βλεπει κανονικα το κηνητο με ολα τα αρχεια , επισης και το προγραματακι MiPCSUITE TA BLEPEI OLA, ποιον δρομο να ακολουθησω ......ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

Τωρα παρατηρησα ενα αλλο προβλημα , δεν λαμβανω μυνηματα !!!!!!και οταν παω να στειλω μηνημα, μου βγαζει -can't send messages in Guest mode = , τι ειναι αυτο ? θελει καποια ρυθμηση να στελνω και να περνω μηνυματα ??????
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alkinos έγραψε:

Τωρα παρατηρησα ενα αλλο προβλημα , δεν λαμβανω μυνηματα !!!!!!και οταν παω να στειλω μηνημα, μου βγαζει -can't send messages in Guest mode = , τι ειναι αυτο ? θελει καποια ρυθμηση να στελνω και να περνω μηνυματα ??????
      Το Guest mode είναι μία δυνατότητα του κινητού.
      Από το πάνω μέρος της οθόνης σύρε προς το κάτω να εμφανιστεί το μενού και ψάξε στα εικονίδια το "Επισκέπτης" για να το απενεργοποιήσης (πρέπει να είναι κάτω από το GPS)