Έχω το redmi note 2 prime με
Έκδοση android 5.0.2 LRX22G
Έκδοση miui 66.77.33.00(LHMCNCH)
Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ
[Stable V7.0.8.0] Xiaomi Redmi Note 2
Φοβάμαι όμως να το κάνω μόνος μου.
Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικός, έχω κάποιες απορίες.
Καταρχήν πρέπει να ακολουθήσω όλα τα βήματα; Ή μπορώ να ξεκινήσω από το βήμα 3. Να περάσω δηλαδή τη ρομ στο τηλέφωνο και να ζητήσω αναβάθμιση;
Αν ναι, και ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχω κάποια από τα προβλήματα που είχα και δυσκολεύτηκα να βρω τη λύση; Πιο συγκεκριμένα: Να μην επιτρέπει σε widget να κάνει κλίση, το διπλό άγγιγμα να μεγεθύνει την εικόνα, να πρέπει να πάω στο κέντρο ασφαλείας και να δώσω άδεια σε εφαρμογές όπως το facebook, messenger, score365 κτλ γιατί αλλιώς δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις από αυτά.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρων. Χρόναι πολλά σε όλους
* Και μια ακόμα ερώτηση οι κινέζικες εφαρμογές και το go2reach service που είναι το πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί προβλήματα (εγκαταστάσεις εφαρμογών) θα σβηστούν;
Γιατί αυτά είναι κυρίως ο λόγος που θέλω να πειράξω τη ρομ
Έκδοση android 5.0.2 LRX22G
Έκδοση miui 66.77.33.00(LHMCNCH)
Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ
[Stable V7.0.8.0] Xiaomi Redmi Note 2
Φοβάμαι όμως να το κάνω μόνος μου.
Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικός, έχω κάποιες απορίες.
Καταρχήν πρέπει να ακολουθήσω όλα τα βήματα; Ή μπορώ να ξεκινήσω από το βήμα 3. Να περάσω δηλαδή τη ρομ στο τηλέφωνο και να ζητήσω αναβάθμιση;
Αν ναι, και ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχω κάποια από τα προβλήματα που είχα και δυσκολεύτηκα να βρω τη λύση; Πιο συγκεκριμένα: Να μην επιτρέπει σε widget να κάνει κλίση, το διπλό άγγιγμα να μεγεθύνει την εικόνα, να πρέπει να πάω στο κέντρο ασφαλείας και να δώσω άδεια σε εφαρμογές όπως το facebook, messenger, score365 κτλ γιατί αλλιώς δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις από αυτά.
Ευχαριστώ εκ τω προτέρων. Χρόναι πολλά σε όλους
* Και μια ακόμα ερώτηση οι κινέζικες εφαρμογές και το go2reach service που είναι το πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί προβλήματα (εγκαταστάσεις εφαρμογών) θα σβηστούν;
Γιατί αυτά είναι κυρίως ο λόγος που θέλω να πειράξω τη ρομ