Στον καιρό φαίνεται μόνο η θερμοκρασία και όχι η πρόβλεψη της υπόλοιπης ημέραςΟ/H mixaliscy έγραψε:
Δεν ανταπορκίνεται σωστά το Mi Remote σε συσκευή κλιματιστικού που είχα ήδη αποθυκευμένη
Την τηλεόραση μου την χειρίζεται όπως και πριν, μια χαρά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι... (Μιλάω πάντα στο Mi4c και για τη νέα Ρομ)
[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Βέβαια ίσως να είναι νωρίς ,αλλά στατιστικά μπαταρίας μπορεί να ανεβάσει κάποιος ? Χρόνια πολλά σε όλους
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRed Hot Chili Peppers -
Καλημέρα,εμένα ο διακόπτης της "περιστροφής" δουλεύει ανάποδα όταν είναι φωτισμένος είναι off και όταν είναι σβηστός είναι on.
Εχω και μιά απορία πως μπορώ στις επαφές να βλέπω μόνο αυτές που είναι στην συσκευή και όχι και της SIM ?"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Ο/H tpapo έγραψε:
Βέβαια ίσως να είναι νωρίς ,αλλά στατιστικά μπαταρίας μπορεί να ανεβάσει κάποιος ? Χρόνια πολλά σε όλους
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με χαλαρή χρήση είμαι στο 47% -
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Εχω και μιά απορία πως μπορώ στις επαφές να βλέπω μόνο αυτές που είναι στην συσκευή και όχι και της SIM ?
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Καλημέρα,εμένα ο διακόπτης της "περιστροφής" δουλεύει ανάποδα όταν είναι φωτισμένος είναι off και όταν είναι σβηστός είναι on.
Εχω και μιά απορία πως μπορώ στις επαφές να βλέπω μόνο αυτές που είναι στην συσκευή και όχι και της SIM ?
-
Ο/H tpapo έγραψε:
@NasDriver χμμ δε φαίνεται και φιλική με τη μπαταρία ε ?
σύνολο 3:28 ώρες οθόνη σε 48 ώρες αναμονής νομίζω ότι είναι καλό -
-
-
Η ρομ μου έδωσε το καλυτερο benchmark απο όλες ως τώρα. Πάμε πολύ καλά.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μόλις πέρασα την 5.12.24 και προς το παρόν όλα ok!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα