[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτη είναι cancro_images_4.4.11_4.3_a714fede95.tgz αν δεν κάνω λάθος
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Admin, Bodai, dnomikos688 που ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα που ΕΙΧΑ στην συσκευή και επικοινώνησαν μαζί μου. Ευχαριστώ admin για τις 2 ώρες που πέρασες βραδιάτικα για να φτιάξεις το κινητό. Επίσης ευχαριστώ bodai που παρόλο την καθημερινή μάχη που δίνουμε στην δουλειά - οικογένεια ήσουν εδώ. Και τον dnomikos688 που περίμενε να μάθει αν τα καταφέραμε παρόλο που πιάσαμε τις 01.30.
Μπράβο παιδιά για την προσωπική επάφη, βοήθεια, ανθρωπιά που δείχνεται μέσα από ένα social media βοηθώντας μας.
Καλή Χρονιά με υγεία να έχουμε, ευτυχία οικογενειακή θαλπωρή. -
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά ! Παρέλαβα χτες το redmi note 2 και έχει rom με google play , full ελληνικά παντού, widgets καιρού δουλεύουν κανονικά . Για την ακρίβεια είναι η stable 7.00.66.00 .
Αλλάζω ή μένω σε αυτή που έχει ήδη ;
Ευχαριστώ. -
Ο/H nikostrex έγραψε:
αιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε..συγνωμη για το out of topic .εχω σοβαρο προβλημα με το redmi note 4 g και ζηταω την βοηθεια σας
το τηλεφωνο ξαφνικα σταματησε να παιζει το ηχειο εκανα delete all data restart με αποτελεσμα να μου ζηταει κωδικο για να μου ανοιξει το λογισμικο της mi
μετα απο πολλες προσπαθειες και κωδικους που μου εστελναν στο account της mi το τηλεφωνο κλειδωσε !!αλλα μαζι εχει κλειδωσει και το account μου τι πρεπει να κανω ξερεις κανεις να με βοηθησει..? και παλι συγνωμη και χρονια πολλα σε ολους
-
Ο/H nikostrex έγραψε:
παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε..συγνωμη για το out of topic .εχω σοβαρο προβλημα με το redmi note 4 g και ζηταω την βοηθεια σας
το τηλεφωνο ξαφνικα σταματησε να παιζει το ηχειο εκανα delete all data restart με αποτελεσμα να μου ζηταει κωδικο για να μου ανοιξει το λογισμικο της mi
μετα απο πολλες προσπαθειες και κωδικους που μου εστελναν στο account της mi το τηλεφωνο κλειδωσε !!αλλα μαζι εχει κλειδωσει και το account μου τι πρεπει να κανω ξερεις κανεις να με βοηθησει..? και παλι συγνωμη και χρονια πολλα σε ολους
" Γεωπόνος”
-
Ας δούμε τι θα περιλαμβάνει η νέα rom. Οι κάτοχοι των Mi3/4 και Note περιμένετε την 6.0.
MIUI 7 China Developer ROM 5.12.31
Full Changelog
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Optimization - Fingerprint scanning process (Redmi Note 3) (12-29)
Fix - Press 'Back' or 'Menu' button immediately after locking the screen would wake it (Mi 4c) (12-29)
[Voice Assistant]
Fix - Several voice commands execution errors (12-29)
[Video Phone]
New - Brand new UI (12-29)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H d.mellios έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά ! Παρέλαβα χτες το redmi note 2 και έχει rom με google play , full ελληνικά παντού, widgets καιρού δουλεύουν κανονικά . Για την ακρίβεια είναι η stable 7.00.66.00 .
Αλλάζω ή μένω σε αυτή που έχει ήδη ;
Ευχαριστώ.
αργά οι γρήγορα οι ρομ με τις οποίες έρχονται τα κινητά από τα καταστήματα δημιουργούν προβλήματα, προσωπικά θα σου πρώτεινα να εγκαταστήσεις την ελληνική ρομ με αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) θα δεις τεράστια διαφορά
και πάλι καλορίζικο -
-
Ο/H Orestis Papadopoulos έγραψε:
Αναβολή η έκδοση για MI 4 LTE? Και αν κατάλαβα καλά το update περιλαμβάνει Marshmallow?
Καλή Χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά. Μπράβο για τη δουλειά που κάνετε τέτοιες μέρες.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Πολυ καλη δουλεια παίδες μπράβο σας.. Μια ερώτηση... Αναφορικά με τον καιρό... Εκτός από το bug με τις πολεις που φτιάχτηκε, έχει αλλάξει και η εμφάνησή?? Πριν έβγαζε κάτι σταγόνες σχετικα με την πιθανότητα βροχής και επίσης σε ποιο επίπεδο της ημερας βρίσκεται ο ήλιος
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα