Ναι έχω βάλει άλλο θέμα εκτός από το default, έχει σχέση το θέμα δλδ και με κάνει restart από μόνο του; Θα το δοκιμάσω πάντως, ευχαριστώ πολύ. Παρεπιπτόντως θα γυρίσω στην 5.11.26 μέχρι να πάρουμε το καινούριο update.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις βάλει άλλο θέμα εκτός από το Default ?Ο/H Orestis Papadopoulos έγραψε:
κάτι και παρατήρησα πως άλλαξε και το boot logo? miuininija μου λέει. Έχω κάνει wipe κτλ εννοείται.
H ROM που είχε τα λιγότερα προβλήματα και προτείνεται από τα περισσότερα μέλη είναι αυτή => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4-cancro-GTV-5-11-26-zip/
Κατέβασέ την και κάνε την Flash...![]()
[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ευτυχώς χτες κατάφερα με την βοήθεια του @dnomikos να εγκαταστησω την ελληνική rom ,(βασικά εγώ απλα έβαλα teamwier και άφησα τον dnomikos να κανει τα μαγικά του ,έκανε κάποια κόλπα που εγώ δεν θα μπορουσα να τα κάνω μόνος μου ,μετα απο 1,5 ωρα κατάφερε και την εγκατέστησε,μέσω Twrp !) Τον ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkChina lover -
Ο/H VaggelisL έγραψε:
Ευτυχώς χτες κατάφερα με την βοήθεια του @dnomikos να εγκαταστησω την ελληνική rom ,(βασικά εγώ απλα έβαλα teamwier και άφησα τον dnomikos να κανει τα μαγικά του ,έκανε κάποια κόλπα που εγώ δεν θα μπορουσα να τα κάνω μόνος μου ,μετα απο 1,5 ωρα κατάφερε και την εγκατέστησε,μέσω Twrp !) Τον ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχαρητήρια στην υποστήριξη που παρέχουν οι απίστευτοι τύποι του φόρουμ,
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Πρέπει να δει ένα μέσο όρο πόσο μνήμη αφήνει. Ακόμα και στην ίδια rom το android με την διαχείριση μνήμης αφήνει διαφορετικά διαθέσιμα. Εμένα με 5.12.24 κυμαίνεται από 900mb μέχρι 1.2gb η ελεύθερη μνήμη με "όλα" κλειστά (πατώντας Χ στον task manager). Δεν είναι κάτι σταθερό η ελεύθερη μνήμη..
-
-
Αναβολή γιατί ετοιμάζουν για εσάς αναβάθμιση με την νέα έκδοση του Android.
Περιμένεις κάνα μήνα ακόμα -
Ο/H GnF έγραψε:
Αναβολή γιατί ετοιμάζουν για εσάς αναβάθμιση με την νέα έκδοση του Android.
Περιμένεις κάνα μήνα ακόμα
-
Ο/H thevet7 έγραψε:
οπότε πια είναι η πιο πρόσφατη ρόμ που μπορώ να περάσω για το m4?
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H thevet7 έγραψε:
οπότε πια είναι η πιο πρόσφατη ρόμ που μπορώ να περάσω για το m4?
-
Ο/H thevet7 έγραψε:
καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να κατεβάσω την 5.12.24 για το Mi4 αλλά εκεί στον πινακα λέει αναβολή, όπως επίσης και για την 5.12.31 ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτο?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα