καλησπερα.ένας φίλος παράγγειλε το note 3 από vickmall και με την multilanguage του καταστήματος....ενώ λοιπόν το κινητό έτρεχε μια χαρά εκει που το ψαχουλευε μπήκε κατά λάθος στο child mode το κινητό έκανε επανεκκίνηση.και μπρικαρε,δεν ακούει σε τίποτα.ούτε σε συνδιασμό κουμπιών για να μπει σε recovery ούτε τίποτα....καμία ιδέα?
[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H djsaxsax έγραψε:
καλησπερα.ένας φίλος παράγγειλε το note 3 από vickmall και με την multilanguage του καταστήματος....ενώ λοιπόν το κινητό έτρεχε μια χαρά εκει που το ψαχουλευε μπήκε κατά λάθος στο child mode το κινητό έκανε επανεκκίνηση.και μπρικαρε,δεν ακούει σε τίποτα.ούτε σε συνδιασμό κουμπιών για να μπει σε recovery ούτε τίποτα....καμία ιδέα?
Ούτε όταν είναι κλειστό μπαίνει σε Fast boot? Στον υπολογιστή ανιχνεύεται?
Άνοιξε ένα θέμα τύπου : Brick σε note 3 μετά από Child mode
ώστε αν μετά κάποιος άλλος το πάθει να μπορεί να το βρει το τόπικ αλλά και για να υπάρχουν μόνο απαντήσεις που αφορούν το θέμα σου -
Ο/H djsaxsax έγραψε:
-
Ο/H georgegamma έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας.
Μια βοήθεια.
Μόλις παρέλαβα για τον αδερφό μου το Redmi Note 2 και έκανε ΟΤΑ.Τώρα φοράει την "MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.12.17 Developer".
Ποια ROM κατεβάζω για αναβάθμιση?
Ευχαριστώ
Κατεβάζει μόνο του την OTA και είναι έτοιμο για update...
Τι πρέπει να κάνει? -
2 μερες δε παρατηρησα καποιο bug , thank you!
-
Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλημα;
-
Ο/H muj έγραψε:
Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλημα;
Νομίζω ότι έτσι το είχα λύσει στην Rom που είσαι το πρόβλημα αυτό.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H muj έγραψε:
-
Ο/H muj έγραψε:
-
Εγώ πέρασα την 5.12.24 σήμερα και όταν κάνω κλήση με viber δεν με ακούνε καθόλου ενώ εγώ τους ακούω καθαρά!!Τι λέτε να φταίει;
-
Αυτό που έχω εντοπίσει στην rom εδώ και 15 μέρες ουσιαστικά που την τρέχω είναι ότι μου βγάζει πρόβλημα στα αναδυόμενα παράθυρα ενώ έχω δώσει έγκριση σε όλες τις εφαρμογές να τα προωθούν, δεν λειτουργούν από καμιά εφαρμογή (messenger/viber). Aν και το viber έχει δείξει σημάδια κάποιες φορές στο άκυρο αν μου στείλει κάποιος μπορεί και να πετάξει κάνα παράθυρο αλλά επί της ουσίας όταν μου στέλνει κάποιος σε αυτές τις εφαρμογές απλά ακούγεται ο ήχος της ειδοποίησης και φαίνεται η ένδειξη του νέου μηνύματος μόνο στην επιφάνεια εργασίας που είναι οι εφαρμογές. Επίσης στο messenger έχω παρατηρήσει ότι αν κάποιος μου έχει στείλει αρχείο βίντεο δεν το προβάλει όλο ακόμη και αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Δείχνει μέχρι τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά παγώνει η εικόνα. Το ίδιο συμβαίνει και εάν επιλέξεις να αποθηκεύσεις το αρχείο στο κινητό. Sτο player του κινητού θα δείχνει τα πρώτα δευτερόλεπτα κ μετά πάγωμα της εικόνας αλλά η αναπαραγωγή θα συνεχίζεται κανονικά.
Any clues or ideas how to solve those?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα