Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!
-
-
1ον ο οδηγός δεν είναι από εδώ
2ον συμπλήρωσε σε παρακαλώ το κινητό σου στο προφίλ σου
3ον ο οδηγός είναι παράκληση ενός που ρωτάει πως θα βάλει επίσημη ρομ.
Εσύ που θέλεις ελληνική γιατί ακολουθάς οδηγό που βάζουν άλλο πράμα?
4ο Βουαλάαααααα ο οδηγός σου
Σε παρακαλώ άλλη φορά πιο προσεκτικός -
Αγαπητή φίλη @Marakirakleio
Νομίζω ότι το ξεκίνησες λάθος ακολουθώντας κάποιο οδηγό από άλλο forum την στιγμή που είσαι μέλος στην πηγή.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι ο @mixaliscy θα καταφέρει με την εμπειρία του να σε βοηθήσει.
Καλή επιτυχία.
Edit : Κάτι πρέπει να γίνει με τους MOD. Απαντάνε πολύ γρήγορα. (Πρέπει να τους βάζουμε τρικλοποδιές γιατί αλλιώς τα μηνύματά μας φαίνονται αντιγραφές) -
Συγχωρέστε δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά... Βοήθεια ψάχνω... Με είχαν παραπεμψει σε έναν οδηγό από εδώ που χρησιμοποιεί το adb και πρέπει να έχω βάλει developer rom για να δουλέψει αλλά δεν δουλεύει..ακολουθησα πιστά τα βήματα αλλα δεν δούλεψε... Και έτσι προσπάθησα να βρω άλλη λύση...
Xiaomi redmi note 3 -
Ρώτα καλή μου
Είδες και αργούμε να απαντήσουμε?
Ουδέποτε αρνηθήκαμε βοήθεια
Τέσπα, ότι θες ρωτάς -
Πρώτον στέλνω από άλλο τηλέφωνο και δεν μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή που μου λένε... Και δεύτερον θέλω να βάλω στο redmi note 3 ελληνική ρομ χωρίς κινεζιες... Τι πρέπει να κάνω...
Xiaomi redmi note 3 -
Αφού σου έδωσα οδηγό πιο πάνω
-
Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα την πρώτη φορά πριν ακολουθήσω το άλλο φόρουμ.. Αλλά δε δούλεψε... Αυτό σου λέω! Το φταίει και δεν δουλεύει;;
Xiaomi redmi note 3 -
Δοκίμασε τον ξανά και όπου σταλώσεις πες μας να σε σπρώξουμε, οκ?
-
Το προσπάθησα δύο φορές και και σκαλωνει στο σημείο που πληκτρολογω adb devices.. Δεν μου βρίσκει την συσκευή... Γράφει μόνο devices attached και δεν κάνει τίποτα μετά...
Xiaomi redmi note 3 -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0