Παιδες και κατι αλλο?με την μπαταρια του ειστε ικανοποιημενοι??Εγω καθολου θα ελεγα.ειχα το Redmi Note 1 και νομιζω πως η δικια του ηταν καλυτερη.ασε που μερικες φορες φορτιζει μεχρι 98% και παει 100 μονο αν το βγαλω αι το ξαναβαλω???γτ αυτο ρε παιδια?ξερεισ κανεισ?
Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!
-
-
Εγω με την μπαταρια ειμαι ευχαριστημενος.
Το χω ολη τη μερα στα χερια μου, καθως καινουριο με κανα μισαωρο gaming, κ δεν εχει πεσει κατω απο 55% ακομα.
Και παει παντα 100%, δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο.. -
να ρωτηω και κατι αλλο??υπαρχει τροπος να βγει εντελως η δονηση οαν γραφουμε??οταν παταμε τα γραμματα εννοω...δεν το εχς καταφερει να την βγαλω ουτε να ρυθμισω την ενταση της
-
-
Ο/H foxi έγραψε:
επίσης όταν κλειδώνει για κάποιο λόγο δείχνει την ώρα μια ώρα μετα 0_0 μόλις το ξεκλειδωνεις συνήθως δείχνει τη σωστή αλλα όχι πάντα..
Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχει περάσει ένας χρόνος αλλά... το πρόβλημα ήταν ότι η ώρα ρυθμίζεται από 2 σημεία και η Ρομ εκεί που είχα βάλει πως είμαι Ελλάδα, είχε λάθος την Ελλάδα και μου την έβαζε μία ώρα λάθος. Νομίζω το είχα μετακινήσει σε Ισραήλ και φτιάχτηκε
Μετά όταν άλλαξα Ρομ και έβαλα ελληνική φτιάχτηκε μόνιμα με το σωστό τρόπο -
-
Ο/H Raf Xiaomakos έγραψε:
δεν εννοω την δονηση στα τρια κατω κουμπια αλλα την δονηση που πατας για να γραψεις ενα μηνυμα.δεν βρηκα κατι στο ηχος και δονηση.φταιει η ROM η κατι αλλο?γνωριζει κανεις>?
Απ ότι καταλαβαίνω εννοεις την δόνηση πληκτρολογίου. Θα πας στο γλώσσα κ εισαγωγή και θα το αλλαξεις από τις ρυθμίσεις πληκτρολόγιου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ραφ, στις ρυθμίσεις γλώσσας κ πληκτρολογίου έχεις Google keyboard επιλεγμένο
??
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Αν ναι, πατά preferences και θα καταλάβεις τι να κανείς μετά.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Raf Xiaomakos έγραψε:
Το κινητο ειναι απο το minideal και ειχν περασμενη μια κινεζοελληνοαγγλικη ROM αν αυτο βοηθαει
Ρίξε ένα φλασάρισμα σε ελληνική φίλε να στρώσει το κινητό σου και είναι κρίμα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0