Στην κορυφη της σελίδας κάτω απο το Αρχική Σελίδα => Chat
Κόλλησε στην οθόνη με τις εφαρμογές για παιδιά
-
-
καλησπερα.ένας φίλος παράγγειλε το note 3 από vickmall και με την multilanguage του καταστήματος....ενώ λοιπόν το κινητό έτρεχε μια χαρά εκει που το ψαχουλευε μπήκε κατά λάθος στο child mode το κινητό έκανε επανεκκίνηση.και μπρικαρε,δεν ακούει σε τίποτα.ούτε σε συνδιασμό κουμπιών για να μπει σε recovery ούτε τίποτα....καμία ιδέα?
-
-
οχι αδερφέ .άλλο κολησε στο child mode άλλο έσβησε και δεν ξανααναβει με κανένα τρόπο.....το παλικάρι που το έπαθε στο άλλο ποστ είναι ανοιχτό το κινητό του....και υπάρχει ένα κολπακι ήδη με τον default browser..... Το δικό μου είναι ΣΒΗΣΤΟ.από το ίδιο πρόβλημα προήλθε αλλά σβηστο....και δεν ακούει σε καμία εντολή....
-
@djsaxsax αν πατήσεις το κουμπι power δεν ανοίγει η συσκευή? Μήπως έμεινε απο μπαταρία? Μήπως προσπαθήσατε κάτι απο όλα αυτά που κυκλοφορούν και brickαρε?
-
τελικα το κινητο δεν ειναι μπρικαρισμενο...λαθος πληροφοριες μου δωσανε....ειναι το κλασικο προβλημα που ενω ειναι ανοιχτο και μεσα στο child mode δεν μπορει να κανει κατι αλλο....και οντως το θεμα εχει ξαναανεβει απο ενα αλλο παιδι
-
Οκ ωραία... Άρα το τόπικ αυτό κλείνει και πάει το θέμα εκεί αν δεν φτιαχτεί ή αν έχεις απορίες
Λέω και εγώ, πως έμεινε εκεί μουλάρι το αθάνατο? -
Στο xiaomi redmi note 3g μου είχα κάνει 1 εβδομάδα πριν το brickαρω για πρώτη φορά (εννοείται υπήρξαν κι άλλες )
Χθες στο καινούριο μου redmi note 3 μου πήρε περίπου 1 ώρα) βελτιωνομαι έτσι?
Βέβαια δε φταίω εγώ αλλά το ηλιθιο bug της λειτουργίας παιδιού
Το ξεκλείδωσα σε κάνα μισάωρο μετά από λίγα πειράματα
Καθότι δεν είχα ακόμα βάλει τη Sim μέσα δεν μπορούσα να κάνω κλήση όπως προτιμούν στο ιντερνετ έτσι το σκέφτηκα διαφορετικά
Το ζητούμενο είναι να μπεις στις ρυθμίσεις. Οπότε σκέφτηκα να περάσω κάποιο theme ή launcher που να με αφήσει να κάνω αυτό. Έτσι μπήκα σε κάποιο από τα παιχνίδια που είχα ενεργοποιησει στο Kids Mode και όλο και κάποιο link υπάρχει να σε στείλει στο Google store. Από κει έκανα Search για launcher. Πρώτο μου έβγαλε της ZEN. Το εγκατέστησα το έτρεξα και εμφάνισε τις ρυθμίσεις. Μπήκα απενεργοποιησα το Kids Mode κι όλα καλα
Ελπίζω να βοηθήσει -
Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:
Στο xiaomi redmi note 3g μου είχα κάνει 1 εβδομάδα πριν το brickαρω για πρώτη φορά (εννοείται υπήρξαν κι άλλες )
Καθότι δεν είχα ακόμα βάλει τη Sim μέσα δεν μπορούσα να κάνω κλήση όπως προτιμούν στο ιντερνετ έτσι το σκέφτηκα διαφορετικά
Το ζητούμενο είναι να μπεις στις ρυθμίσεις. Οπότε σκέφτηκα να περάσω κάποιο theme ή launcher που να με αφήσει να κάνω αυτό. Έτσι μπήκα σε κάποιο από τα παιχνίδια που είχα ενεργοποιησει στο Kids Mode και όλο και κάποιο link υπάρχει να σε στείλει στο Google store. Από κει έκανα Search για launcher. Πρώτο μου έβγαλε της ZEN. Το εγκατέστησα το έτρεξα και εμφάνισε τις ρυθμίσεις. Μπήκα απενεργοποιησα το Kids Mode κι όλα καλα
Ελπίζω να βοηθήσει
Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ μέσα και ιδιαίτερα για μένα ο dnomikos, που ασχολήθηκαν και έχουμε τηλέφωνα εν λειτουργία -
-
Ο/H Vasstef έγραψε:
Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:
Ελπίζω να βοηθήσει
-
Φιλε ούτε και παιχνίδια προλαβα να βάλω αλλά είπα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!
dnomikos
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα