ααα!! επίσης δοκιμασε να το συνδεσεις στο pc με αλλο καλωδιο usb
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμε τα παιδιά στο chat μίλησες ? Σε περίμεναν από το πρωίΟ/H dnomikos έγραψε:
ελα στο chatΟ/H damierom έγραψε:
Όλα όσα γράφετε τα έχω κάνει τουλάχιστον από 10 φορές το καθένα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα με κανέναν τρόπο, ούτε φορτίζει, ούτε δονείται όταν κάνω συνδυασμούς volume down+power, volume up+power. Μόνο ο υπολογιστής το βλέπει αλλά αμέσως κάνει αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις. Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.... Κρίμα....
Θα ξεκολλήσει που θα πάει... Με τον @Vasstef φάγαμε κοντά στις 7 ώρες σερί με το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν του πέρασεΟ/H damierom έγραψε:
Από χθες ρωτάω αν ξέρει κανείς κανένα σέρβις από Θεσσαλονίκη και δεν απαντάει κανείς...τι να κάνω δηλαδή?
Αστα.... πηγαίναμε ψάχνωντας... πρώτη φορά με Note 3. Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επιτυχία στο flash, αλλα τούβλο.Ο/H damierom έγραψε:
Δηλαδή 6 ώρες κάνατε την ίδια διαδικασία που κάναμε το πρωί? Εγώ μέχρι τώρα το έχω κάνει 30 φορές. Πόσες ακόμη δηλαδή??!!!
Άποψη μου No wayΟ/H damierom έγραψε:
dnomikos μου ειπε ενας που λεει οτι ξερει οτι το προβλημα ειναι οτι εχει ξελιγωθει η μπαταρια γι αυτο δεν ανοιγει και στον υπολογιστη κανει συνεχεια επανασυνδεσεις. Τι λες?
Λοιπόν, αξίζει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια... Μόλις τώρα ανοίξαμε ένα NOTE 3 του @koursaross σε Windows 7. Ίδια ταλαιπωρία με σένα και τελικά κατεβάσαμε μια άλλη έκδοση sp flash 1516 που έχει διαφορετικά Authentication.dll και DA_SWSEC.bin. Για να μην σε κουράζω, κάνε μια δοκιμή πάλι μόνος σου αφού τα ξέρεις έτσι και αλλιώς, με τον ίδιο driver που είχες οταν μπήκα (v1.0.14), με όλα τα partition να είναι τσεκαρισμένα, DA_SWSEC.bin και με volume down + power, αλλά κατέβασε αυτό το sp flash v.1516 από το Google Drive μου, μέχρι να το βάλουμε αργότερα στο φόρουμ σε κάποιο αντίστοιχο οδηγό για την συσκευή. Οταν το πρωτοανοίγεις είναι στα Κινέζικα αλλά δεν είναι και τίποτα δύσκολοΟ/H damierom έγραψε:
dnomikos μου ειπε ενας που λεει οτι ξερει οτι το προβλημα ειναι οτι εχει ξελιγωθει η μπαταρια γι αυτο δεν ανοιγει και στον υπολογιστη κανει συνεχεια επανασυνδεσεις. Τι λες?