Διαφήμιση

Νεκρώθηκε το Redmi Note 3 μετά από φλασάρισμα. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H damierom έγραψε:

dnomikos μου ειπε ενας που λεει οτι ξερει οτι το προβλημα ειναι οτι εχει ξελιγωθει η μπαταρια γι αυτο δεν ανοιγει και στον υπολογιστη κανει συνεχεια επανασυνδεσεις. Τι λες?
      Λοιπόν, αξίζει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια... Μόλις τώρα ανοίξαμε ένα NOTE 3 του @koursaross σε Windows 7. Ίδια ταλαιπωρία με σένα και τελικά κατεβάσαμε μια άλλη έκδοση sp flash 1516 που έχει διαφορετικά Authentication.dll και DA_SWSEC.bin. Για να μην σε κουράζω, κάνε μια δοκιμή πάλι μόνος σου αφού τα ξέρεις έτσι και αλλιώς, με τον ίδιο driver που είχες οταν μπήκα (v1.0.14), με όλα τα partition να είναι τσεκαρισμένα, DA_SWSEC.bin και με volume down + power, αλλά κατέβασε αυτό το sp flash v.1516 από το Google Drive μου, μέχρι να το βάλουμε αργότερα στο φόρουμ σε κάποιο αντίστοιχο οδηγό για την συσκευή. Οταν το πρωτοανοίγεις είναι στα Κινέζικα αλλά δεν είναι και τίποτα δύσκολο :) . Αλλιώς άνοιξε το option.ini και βάλε στο [Language] το CurrentLang από 1 σε 0. Επίσης απενεργοποίησε το signature checking με bcdedit /TESTSIGNING OFF και reboot πριν ξεκινήσεις... όταν τελειώσεις με το καλό, το ενεργοποιείς πάλι με bcdedit /TESTSIGNING ON και reboot.
      Αντε.... περιμένουμε τα καλά νέα ;)
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου! Με έσωσες πραγματικά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Είδες που ακόμα και τα νεκρά ανασταίνονται;;; Πολλά συγχαρητήρια στον dnomiko!!
    • Τα Xiaomi είναι Α ΘΑ ΝΑ ΤΑ

χωνέψτε το

Δημιουργήθηκε ένα απίστευτα ωραίο τόπικ που θα βοηθήσει τους admins κυρίως όσο αφορά τα Note 3. Μπράβο σε όλους σας μάγκες
    • Διαφήμιση
    • Ο/H damierom έγραψε:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου! Με έσωσες πραγματικά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μπράβο βρε !!! Ευτυχώς προλάβαμε πριν το ξεβιδώσεις.

Επιτέλους να βγάλουμε μια άκρη μια που δεν το έχουμε το κινητό στα χέρια μας και να φτιαχτεί ένας καλός οδηγός. Και με τον @Vasstef αυτή την Κινέζικη έκδοση χρησιμοποιήσαμε, αλλά τότε δεν έδωσα σημασία γιατί πίστευα ότι απλά κατέβηκε χαλασμένο το sp flash και το κατεβάσαμε από αλλού, αλλά και με τον @koursaross χθες, το ίδιο... Τελικά έχει διαφορές σε μερικά αρχεία και είναι και η έκδοση που δουλεύει σε αυτό το κινητό και έτσι ξέρουμε τώρα ότι ο επόμενος κάτοχος του κινητού που θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, το πολύ σε 20 λεπτά θα έχει τελειώσει :)

Ο/H damierom έγραψε:

Τωρα εχουμε αλλο προβλημα....χαχαχα.....χαθηκε το ΙΜΕΙ και δεν ενεργοποιουνται οι καρτες sim.
      Αυτό πια είναι εύκολο... Παράξενο βέβαια που δεν το έκανε restore. Αλλά δεν πειράζει, στα MTK είναι εύκολο να τα φτιάξεις αυτά.
      Ψάξε στο Google το MTK Engineering Mode.apk και φτιάξτο με αυτό (Η συσκευή πρέπει να είναι root). Υπάρχουν και αρκετά βίντεο στο youtube. Δες και αυτό πρώτα ;)
    • Διαφήμιση
    • Τα εκανα οπως ειπες dnomikos και ολα οκ αλλα μετα οταν ξαναεκανα φλασαρισμα γιατι δε θελω ρουτ και τετοια...παλι εξαφανιστηκαν τα ΙΜΕΙ. Δηλαδη πρεπει μονιμως απο δω και περα να το εχω ρουταρισμενο;
    • Ο/H damierom έγραψε:

Τα εκανα οπως ειπες dnomikos και ολα οκ αλλα μετα οταν ξαναεκανα φλασαρισμα γιατι δε θελω ρουτ και τετοια...παλι εξαφανιστηκαν τα ΙΜΕΙ. Δηλαδη πρεπει μονιμως απο δω και περα να το εχω ρουταρισμενο;
      Οχι. Δεν έπρεπε να τα ξαναχάσει. Εξάλλου, δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα μετά την fastboot. Στο Hongmi που έχει χάσει 2 φορές το IMEI με όλα αυτά που του κάνω, περνώντας μια fastboot επανέρχονται κανονικά χωρίς καμμία άλλη ενέργεια.

Πως έφτιαξες το IMEI; Με το πρόγραμμα ή χειροκίνητα από τις οδηγίες του Κινέζικου link; Στην δεύτερη περίπτωση, έδωσες τα σωστά permission στο αρχείο που αντικατέστησες; Αφού έφτιαξες τα IMEI, πως ξαναέκανες φλασάρισμα; Πέρασες την stable V7.0.22.0.LHNCNCJ μέσα από το κινητό ή ξαναέκανες την διαδικασία με την fastboot;

Επειδή δεν ξέρουμε πως ακριβώς έμεινες χωρίς κινητό αρχικά και αν έχουν χαλάσει ή όχι τα permission των φακέλων όπως πχ nvram κλπ, επανέφερε σε λειτουργία το κινητό ώστε να βλέπει και τα IMEI και μετά κάνε μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το UI. Αυτό θα διορθώσει οτιδήποτε πρόβλημα σε permission υπάρχουν στο /data ή όπου αλλού. Μετά πέρασέ του την stable V7.0.22.0.LHNCNCJ μέσα από τον Updater και φυσιολογικά θα συνέλθει.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H damierom έγραψε:

Τα εκανα οπως ειπες dnomikos και ολα οκ αλλα μετα οταν ξαναεκανα φλασαρισμα γιατι δε θελω ρουτ και τετοια...παλι εξαφανιστηκαν τα ΙΜΕΙ. Δηλαδη πρεπει μονιμως απο δω και περα να το εχω ρουταρισμενο;
      Οχι. Δεν έπρεπε να τα ξαναχάσει. Εξάλλου, δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα μετά την fastboot. Στο Hongmi που έχει χάσει 2 φορές το IMEI με όλα αυτά που του κάνω, περνώντας μια fastboot επανέρχονται κανονικά χωρίς καμμία άλλη ενέργεια.
      Πως έφτιαξες το IMEI; Με το πρόγραμμα ή χειροκίνητα από τις οδηγίες του Κινέζικου link; Στην δεύτερη περίπτωση, έδωσες τα σωστά permission στο αρχείο που αντικατέστησες; Αφού έφτιαξες τα IMEI, πως ξαναέκανες φλασάρισμα; Πέρασες την stable V7.0.22.0.LHNCNCJ μέσα από το κινητό ή ξαναέκανες την διαδικασία με την fastboot;

Επειδή δεν ξέρουμε πως ακριβώς έμεινες χωρίς κινητό αρχικά και αν έχουν χαλάσει ή όχι τα permission των φακέλων όπως πχ nvram κλπ, επανέφερε σε λειτουργία το κινητό ώστε να βλέπει και τα IMEI και μετά κάνε μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το UI. Αυτό θα διορθώσει οτιδήποτε πρόβλημα σε permission υπάρχουν στο /data ή όπου αλλού. Μετά πέρασέ του την stable V7.0.22.0.LHNCNCJ μέσα από τον Updater και φυσιολογικά θα συνέλθει.
      Το έφτιαξα μέσω της εφαρμογής root με κάτι κινέζικα που μου έστειλες το λινκ.
    • Ο/H damierom έγραψε:

Το έφτιαξα μέσω της εφαρμογής root με κάτι κινέζικα που μου έστειλες το λινκ.
      Η fastboot που χρησιμοποίησες είναι αυτή που έχουμε βάλει εδώ στο forum ή κάποια άλλη;
    • Διαφήμιση