Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable αλλα δεν ξερω πως. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Πρώτο δεν έχεις καν ξεκλειδώσεις το κινητό σου
Δεύτερο δεν έχεις κάνει ούτε κάποιον οδηγό , αφού και να θες με κλειδωμένο κινητό δεν μπορείς να κάνεις κάτι
Τρίτο αν δεν ξεκλειδώσεις και κάνεις πειραματισμούς πολύ απλά θα καταλήξεις με ένα τούβλο
Άρα πήγαινε ξεκίνα με τον οδηγό για ξεκλείδωμα και πρόσεχε... Πολύ κρίμα να το κρούσεις, ακόμα δεν το πήρες
Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα.
ο οδηγός αυτό που εχει αναρτηθεί στο φόρουμ (ξεκλειδωμα κ.α.) ειναι για να μπορέσετε να βαλετε την GTV.
Αν ήθελες να βάλεις την κινέζικη ROM τότε δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τον οδηγό.
Υπόψιν ότι θα εχεις μονο αγγλικά και κινεζικα με μία china rom και με μία global θα εχεις πλήθος γλωσσών εκτός απο ελληνικά
Στην εικόνα δεν φαίνεται να κολλάει σε κανενα update
Στιγμιότυπο για να βγάλεις τραβάς από πάνω προς τα κάτω και εκεί που εμφανίζεται η καρτέλα με το bt, wifi, κτλ έχει και κουμπάκι για στιμιότυπο
και επισης κατεβασα αυτο xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_Stable-V7.2.3.0.zip και το μετονόμασα σε Update.zip
γιατί σβήνεις την έκδοση montem την έκδοση kernel kai τον αριθμό κατασκευαστεί παίζει πρόβλημα (αν είναι να σβήσω και εγώ την φωτό που ανέβασα μερικά ποστ πριν )
Πρώτο δεν έχεις καν ξεκλειδώσεις το κινητό σου
Δεύτερο δεν έχεις κάνει ούτε κάποιον οδηγό , αφού και να θες με κλειδωμένο κινητό δεν μπορείς να κάνεις κάτι
Τρίτο αν δεν ξεκλειδώσεις και κάνεις πειραματισμούς πολύ απλά θα καταλήξεις με ένα τούβλο
Άρα πήγαινε ξεκίνα με τον οδηγό για ξεκλείδωμα και πρόσεχε... Πολύ κρίμα να το κρούσεις, ακόμα δεν το πήρε
Σ ευχαριστω πολυ!! (με κινεζικα το πηρα παντως δεν ξερω τι περασα χαχα) θα το παρω απ την αρχη και βλεπουμε !!
Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα.
ο οδηγός αυτό που εχει αναρτηθεί στο φόρουμ (ξεκλειδωμα κ.α.) ειναι για να μπορέσετε να βαλετε την GTV.Αν ήθελες να βάλεις την κινέζικη ROM τότε δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τον οδηγό.
Υπόψιν ότι θα εχεις μονο αγγλικά και κινεζικα με μία china rom
Στην εικόνα δεν φαίνεται να κολλάει σε κανενα update
ναι αλλά για να το ξεκλειδώσω ο οδηγός λέει πρώτα να βάλω την κινεζική ρομ
γιατί σβήνεις την έκδοση montem την έκδοση kernel kai τον αριθμό κατασκευαστεί παίζει πρόβλημα (αν είναι να σβήσω και εγώ την φωτό που ανέβασα μερικά ποστ πριν )
Δεν χρειάζεται!! Ουτε εγω ξέρω γιατι τα έσβησε ο @Jason Dracul