@Johnniemouts η τεχνολογία OTP είναι μια τεχνολογία (λογισμικό της περισσότερες φορές) παραγωγής κωδικών ασφαλείας (με διάρκεια συνηθως λίγα λεπτα) για ξεκλείδωματα ...
Για παράδειγμα σου αναφέρω τους κωδικούς που σου στέλνει το e-banking της τράπεζας με την οποία συνεργάζεσαι και σου ξεκλειδώνει κάποιες λειτουργίες..
@Johnniemouts η τεχνολογία OTP είναι μια τεχνολογία (λογισμικό της περισσότερες φορές) παραγωγής κωδικών ασφαλείας (με διάρκεια συνηθως λίγα λεπτα) για ξεκλείδωματα ...
Ωπ σορρυ για τη λάθος φώτο! Στη φάση που είναι τώρα το κινητό μου μπορώ να προχωρήσω τις διαδικασίες?
Λοιπον αφου εχω φερει τη καταστροφη στο φορουμ θελω να σας πω οτι καταφερα να μπω σε twrp και να κανω install την ελληνικη ρομ , αλλα το κινητο ψιλοκολλαει....? κατα την διαρκεια της εγκαταστασης κλειδωσε η οθονη(?) και βγαζει swipe right to unlock! αφου καταφερα να την ξεκλειδωσω πατησα reboot κι εχει μεινει με μαυρη οθονη σε καποια φαση εκανε μια μικρη δονηση οπως οταν bootαρει κ πατωντας το πληκτρο ξεκλειδωματος εχει μαυρη οθονη με το ιδιο μηνυμα (swipe right to unlock) ειναι σε διαδικασια αναβαθμισης κ εχει κολλησει εκει ή brickαρε?
Σύρε σιγά σιγά προς τα δεξιά να δούμε τι θα κάνει,
αργα αργά όμως!
Λογικά είσαι ακόμα μέσα στο twrp.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ειχα κολλησει οντως στο twrp το εκλεισα κ το ανοιξα χειροκινητα κ στη συνεχεια μπηκε στη λειτουργια με την αναναναβαθμιση!!!!!!! (μπαριτσα στο κατω μερος). Πλεον τρεχω την ελληνικη dev rom! νομιζω πως πρπει να γραψω ενα οδηγο για να αποφυγουν καποιοι οσα περασα εγω!!....