Πολύ καλό σημάδι! Η μπάρα σημαίνει οτι αρχικοποιούνται οι εφαρμογές οπότε μόλις ολοκληρωθεί θα δείς την οθόνη έναρξης.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔε θα κάνει μόνο του update απο τον updater αλλά μπορείς να κατεβάζεις τη rom στο κινητό σου και να πηγαίνεις στον updater στις 3 τελείες -> επιλογή πακέτου αναβάθμισης και θα επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες.Ο/H tragos έγραψε:
Έγινε..!!
Το τηλέφωνο περέμεινε στημένο όπως το είχα.
Αλλάξανε κάποια εικονίδια κ προστέθηκαν 4-5 αν είδα καλά.
Ερώτηση, θα κάνει update από τον updater ή για να περάσω την 6.1.11 πχ θα πρέπει να ξανακανω τα ίδια??
Ηλία σ ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!
Sent from my Redmi Note 3
Να χαίρεσαι την καινούργια σου ROM!Ο/H tragos έγραψε:
2 φορες ηταν οι προσπαθειες να μπω recovery...Πατησα τωρα power +vol up και εκλεισε...Ο/H tragos έγραψε:
Μια φορα το εκανα, δεν υπηρξε δευτερη!
Το ανοιξα και εβγαλε μπαρα κατω οτι κατι φορτωνει...
Για να δουμε...
Ο/H oddin έγραψε:
Να χαίρεσαι την καινούργια σου ROM!Ο/H tragos έγραψε:
2 φορες ηταν οι προσπαθειες να μπω recovery...Πατησα τωρα power +vol up και εκλεισε...Ο/H tragos έγραψε:
Μια φορα το εκανα, δεν υπηρξε δευτερη!
Το ανοιξα και εβγαλε μπαρα κατω οτι κατι φορτωνει...
Για να δουμε...
![]()
Αν δεν σε είχα πιάσει πανικός (οπως είχε πιάσει και εμένα) θα έβλεπες οτι οι περισσότερες απορίες που είχες ήταν ακριβώς 10-15 posts πιο πάνω λημένες...απο τις δικές μου ακριβώς ίδιες απορίες που είχα περνώντας την ROM εχτές!
Τα πάντα διορθώνονται...Ο/H tragos έγραψε:
Δε λες που ήταν ο Ηλίας μέσα κ δεν έκανα κάτι που να μην διορθώνεται...
Σωστός. Τώρα όμως έμαθες και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάτι παρόμοιο θα είσαι σίγουρα πιο ψύχραιμοςΟ/H tragos έγραψε:
Απλά αν δεν ξέρεις κ κάνεις κάτι για πρώτη φορά, ο πανικός παραμονεύει..Δεν έχεις άδικο...
Δε λες που ήταν ο Ηλίας μέσα κ δεν έκανα κάτι που να μην διορθώνεται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Πως εκανες αιτηση για κωδικους ρε θηριο και τους πηρες κιολας χωρις συσκευη ? Δεν χριεαζεται Mi Account & IMEI ?Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Περιμένω και εγώ ένα Note 3 (3/32) για συγγενικό πρόσωπο και σε λίγες μέρες θα το σετάρω και εγώ με ελληνική rom!Ο/H tragos έγραψε:
Έχω miaccount στο mi3 μου και χρησιμοποίησα αυτό το miaccount για να κάνω την αίτηση πριν έρθει η συσκευή(Για IMEI δεν έγραφε τίποτα η αίτηση ή δε θυμάμαι καλά;). Ακόμα δεν έχει έρθει ο κωδικός (δεν έχω πανω απο 6-7 μέρες που έκανα την αίτηση). Οπότε περιμένω! Όταν έρθει η συσκευή, εαν δεν έχω λάβει τον κωδικό θα παω να γράψω στο φόρουμ τους (στο λινκ που έβγαζε όταν κάνεις την αίτηση) και ευελπιστώ να μου τον δώσουν άμεσα!Ο/H ktsak έγραψε:
Πως εκανες αιτηση για κωδικους ρε θηριο και τους πηρες κιολας χωρις συσκευη ? Δεν χριεαζεται Mi Account & IMEI ?