Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@kostsokale Επρεπε μετά την εγκατάσταση του TWRP recovery όπως είναι σε fastboot να πατησεις Power & Vol + για recovery mode

Τώρα τι κάνω ρε φίλε; Τι σημαίνει όλο αυτό που έγινε; Εγώ το έκλεισα το κινητό και το ξανά άνοιξα. Ξενέρωσα.
    • Πήγα να ξανά κάνω την διαδικασία με το unlock του bootloader αλλα κολλάει στο 50% και μου βγάζει μία κινέζικη ειδοποίηση. Μετά προσπάθησα να μπω σε recovery αλλά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη που μου διχνει να συνδέσω το κινητό με το PC. Το κάνω αλλά τίποτα. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία που λέει ο οδηγός από την αρχή; Plz guys μία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Πήγα να ξανά κάνω την διαδικασία με το unlock του bootloader αλλα κολλάει στο 50% και μου βγάζει μία κινέζικη ειδοποίηση. Μετά προσπάθησα να μπω σε recovery αλλά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη που μου διχνει να συνδέσω το κινητό με το PC. Το κάνω αλλά τίποτα. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία που λέει ο οδηγός από την αρχή; Plz guys μία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.
      Μην αγχώνεσαι. Θα κάνεις οτι λέει ο οδηγός απ[ό την αρχή να περάσεις τη recovery με το abd και μετά θα κλείσεις το τηλέφωνο προσεχτικά να μην ξανανοίξει. Με κλειστό το τηλέφωνο θα πατήσεις vol up+power και θα μπεις στη ρεκοβερυ, από εκεί θα φλασάρεις την ρομ από το μενού install. Φρόντισε να έχεις προηγουμένως την ρομ αποθηκευμένη στο τηλ. Δεν είναι τίποτα, λίγο να προσέξεις και θα τα καταφέρεις.
      Βασικά σιγουρα ξεκλείδωσες τον bootloader;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Μην αγχώνεσαι. Θα κάνεις οτι λέει ο οδηγός απ[ό την αρχή να περάσεις τη recovery με το abd και μετά θα κλείσεις το τηλέφωνο προσεχτικά να μην ξανανοίξει. Με κλειστό το τηλέφωνο θα πατήσεις vol up+power και θα μπεις στη ρεκοβερυ, από εκεί θα φλασάρεις την ρομ από το μενού install. Φρόντισε να έχεις προηγουμένως την ρομ αποθηκευμένη στο τηλ. Δεν είναι τίποτα, λίγο να προσέξεις και θα τα καταφέρεις.Βασικά σιγουρα ξεκλείδωσες τον bootloader;
      Άρα ξαναδοκιμάζω και το fastboot boot redminote3_twrp.img και άμα δεν προχωρήσει κάνω fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Και στην δεύτερη περίπτωση κλείνω το κινητό και το ανοίγω αμέσως με Vol+ και Power; Αν κατάλαβα σωστά.
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Άρα ξαναδοκιμάζω και το fastboot boot redminote3_twrp.img και άμα δεν προχωρήσει κάνω fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Και στην δεύτερη περίπτωση κλείνω το κινητό και το ανοίγω αμέσως με Vol+ και Power; Αν κατάλαβα σωστά.
      Σωστά. Αλλά αν δεν πετ΄ύχει και η δευτερη εντολή να περάσει τη recovery τοτε εχεις θεμα με το ξεκλειδωμα.
    • Μπήκα μέσα κανονικά αυτήν την φορά. Πάτησα install, επέλεξα το zip αρχείο και μετά έκανα την μπάρα από κα΄τω τέρμα δεξιά για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι ένα αρχείο MD5 αν θυμάμαι καλά δεν το έβρισκε. Μετά από λίγο μου λέει succesfully και Reboot now. Πατάω reboot, βγάζει την μαύρη οθόνη με το miui στην μέση και φόρτωνε μία μπάρα από κάτω. Μετά από λίγο με πηγαίνει στην κινέζικη dev και μου βγάζει συνεχώς ένα μύνημα "unfortunately, the progress android.process.a...

Send bug report to Mi for analysis?... κτλπ" Και αυτό δεν φεύγει με τίποτα.

EDIT

Πάνω στο summary μου λέει "Cant downgrade" σε διάφορα πραγματα.

EDIT 2

Έχω μπερδευτεί. Βλέπω καινούργια προγράμματα. Εγκαταστάθηκε ή δεν εγκαταστάθηκε; Θα σαλτάρω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Μπήκα μέσα κανονικά αυτήν την φορά. Πάτησα install, επέλεξα το zip αρχείο και μετά έκανα την μπάρα από κα΄τω τέρμα δεξιά για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι ένα αρχείο MD5 αν θυμάμαι καλά δεν το έβρισκε. Μετά από λίγο μου λέει succesfully και Reboot now. Πατάω reboot, βγάζει την μαύρη οθόνη με το miui στην μέση και φόρτωνε μία μπάρα από κάτω. Μετά από λίγο με πηγαίνει στην κινέζικη dev και μου βγάζει συνεχώς ένα μύνημα "unfortunately, the progress android.process.a...

Send bug report to Mi for analysis?... κτλπ" Και αυτό δεν φεύγει με τίποτα.
      Μάλλον πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δοκίμασε wipe cache/dalvik cache.
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Ξανά κάνω την διαδικασία με το CMD ή απλά το κλείνω και πατάω Vol+ και Power;

edit

Μπήκα κανονικά με Vol+ και Power. Wipe κάνω όταν πατάω Intall που μου έχει την επιλογή ή πατάω την επιλογή wipe στο αρχικό μενού;
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Ο/H arist1976 έγραψε:

Ξανά κάνω την διαδικασία με το CMD ή απλά το κλείνω και πατάω Vol+ και Power;
      Μπες από την εφαρμογη του updater, πάτα τις 3 τελιτσες επάνω δεξια και διάλεξε reboot to recovery mode. Μπες recoveryκαι διαλέγεις wipe-advanced wipe και διαλέγεις μόνο dalvik cache και cache και κάνεις swipe τέρμα κάτω. Επειτα επιστρεφεις στο αρχικο μενου και πατάς reboot to system
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Μπες από την εφαρμογη του updater, πάτα τις 3 τελιτσες επάνω δεξια και διάλεξε reboot to recovery mode. Μπες recoveryκαι διαλέγεις wipe-advanced wipe και διαλέγεις μόνο dalvik cache και cache και κάνεις swipe τέρμα κάτω. Επειτα επιστρεφεις στο αρχικο μενου και πατάς reboot to system
      Λοιπόν έκανα αυτά όπως μου τα είπες, με ξανα έβαλε στο λειτουργικό κανονικά μετά. το ξανακλείνω, μπαίνω σε recovery, πατάω install, μου ξανα βγάζει no md5 file found. και τώρα μου λέει swipe right to unlock.

Τώρα κάνω reboot αλλά κάτι μου λέει οτι θα ειναι fail και αυτην την φορα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Ο/H arist1976 έγραψε:

Λοιπόν έκανα αυτά όπως μου τα είπες, με ξανα έβαλε στο λειτουργικό κανονικά μετά. το ξανακλείνω, μπαίνω σε recovery, πατάω install, μου ξανα βγάζει no md5 file found. και τώρα μου λέει swipe right to unlock
      Δεν χρειάζεται να την ξαναφλασάρεις. Δοκίμασε πρώτα λιγο μήπως μετά το wipe έστρωσε. Αν σου ξανακάνει πρόβλημα μετά,δυστυχώς, πρέπει να κάνεις καθαρη εγκατάσταση.