Εχει οδηγό για καθαρή εγκατάσταση. Ψαξτο λίγο.Ο/H sixela έγραψε:
και ενα ακομα. ακολουθώντας τον οδηγο κανουμε clean install την ελληνικη rom η οχι?εαν οχι ποιοσ ειναι ο τροπος για καθαρη εγκατασταση?αφου το κανω να τα σβησω ολα απο μεσα οτι ειχε αποτο κινεζομαγαζο.
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H sixela έγραψε:
και ενα ακομα. ακολουθώντας τον οδηγο κανουμε clean install την ελληνικη rom η οχι?εαν οχι ποιοσ ειναι ο τροπος για καθαρη εγκατασταση?αφου το κανω να τα σβησω ολα απο μεσα οτι ειχε αποτο κινεζομαγαζο.
Καλύτερα βάλε το μόνιμο twrp Εγώ δηλ. Αυτό έκανα γιατί με το προσωρινό δεν έμπαινε
Συμβουλή : Ακολούθησε τον οδηγό κατά γράμμα !!!!
τα wipe ,κλπ τα κάνεις και μετά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά μόλις την πέρασα τελικά. Το λάθος μου ήταν ότι πάταγα στον οδηγό εκεί που λέει να κατεβάσουμε την ελληνική ROM στο πρώτο βήμα. Και μου κατέβασε την 5.12.31.. Για αυτό προσπαθούσε να κάνει downgrade. Τώρα είναι όλα κομπλέ. Aλλά θα χρειαστεί να κάνω εκτός από wipe και factory reset?
-
Τελικά έφτασε η ώρα και για την δικιά μου εμπειρία. Σήμερα το πρωί έλαβα το μήνυμα για να ξεκλειδώσω το bootloader και το απόγευμα παρέλαβα από το κέντρο διανομής Δυτικής Θεσσαλονίκης το τηλέφωνο. Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια το απόγευμα κατά τις 19:30. Η έκδοση που είχε το κινητό ήταν του κινεζομάγαζου 7.00.11.00 (LHNCNCJ). Ξεκίνησα με το ξεκλείδωμα αλλά απέτυχε. Έπρεπε να βάλω πρώτα official stable και μετά την official developer. Για κακή μου τύχη δεν πέτυχε κανένας τρόπος από αυτούς που υπήρχαν στο site. Το πιο παράξενο ήταν ότι όταν προσπαθούσα να μπω σε recovery mode (ή μέσα από το τηλέφωνο ή με τον συνδυασμό των κουμπιών ) δεν τα κατάφερνα και αυτό γιατί αντί την recovery μου εμφάνιζε σε μαύρη οθόνη σε σχέδιο ένα κινητό και ένα καλώδιο από κάτω, και περίμενε εκεί. Οπότε μετά από πολλές προσπάθειες κατέληξα να προσπαθήσω και το φλασάρισμα με Flashtool. "http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html". Το οποίο ευτυχώς πέτυχε. Το επόμενο βήμα ήταν να περάσω και την developer αφού πέρασα την stable με το flashtool, τώρα ποια με την εφαρμογή update, το οποίο πέτυχε και αυτό χωρίς πρόβλημα. Αμέσως μετά ήρθε η ώρα να ξαναπροσπαθήσω για το ξεκλείδωμα. Το οποίο στην αρχή με παίδεψε αλλά τελικά τα κατάφερα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αναγνώριζε την συσκευή. Έπρεπε να μπω σε Fastboot και για να γίνει αυτό έπρεπε να κλείσω την συσκευή και να την ανοίξω με VOLUME DOWN + POWER ενώ, ΠΡΟΣΟΧΗ, για Recovery VOLUME UP + POWER.
Τώρα ήρθε και η ώρα για την Ελληνική ROM. Εδώ όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα, ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφετε στην αρχή του θέματος. Για μένα το TWRP έπρεπε να το φλασάρω για να δουλέψει. Έτσι μόλις στο cmd έγραψε ότι το flash τελείωσε με επιτυχία, τότε αμέσως ξε σύνδεσα το καλώδιο και πάτησα το POWER για να κλείσω το κινητό, το οποίο μόλις έκλεισε, αμέσως το άνοιξα με VOLUME UP + POWER σε TWRP Recovery. Από εκεί και μετά επιλέγοντας το install διάλεξα την Ελληνική rom.
Τώρα ποια με GTV 6.1.29. (Για το bootloader στις 17 ημέρες (χθες) έκανα παράπονα, λέγοντάς τους ότι πέρασαν 17 μέρες και την επόμενη μου έστειλαν το mail). -
Ο/H kostsokale έγραψε:
Aλλά θα χρειαστεί να κάνω εκτός από wipe και factory reset?
Τα wipes έπρεπε να τα κάνεις μόλις είχες βάλει την ελληνική Ρομ -
καλημερα. Αν εχουμε ξεκλειδωσει bootloader ειμαστε και root. Αν οχι πως γινομαστε ? θελω να βαλω το nandroid backup
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
καλημερα. Αν εχουμε ξεκλειδωσει bootloader ειμαστε και root. Αν οχι πως γινομαστε ? θελω να βαλω το nandroid backup
-
reboot με volume + ή volume - ??
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
reboot με volume + ή volume - ??
1. Μπαίνεις στην εφαρμογή security, πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και επιλέγεις "reboot in recovery"
2. Κλείνεις τη συσκευή. Έπειτα πατάς Power + Volume UP για περίπου 5-7 δευτερόλεπτα. -
-
βλέπω ότι αφού το αφήσω κ κάνω διαγραφή στο παρασκήνιο να μην τρέχει κανένα πρόγραμμα με "ανοιχτό wifi" την μπαταρία να την τρώει σε κατάσταση αδράνειας την νύχτα δλδ περισότερο κ απο οσο το χρεισημοποιο ανοιχτό..απο 38% πήγε 19% μεσα σε ένα 7ωρο! αν που πείτε για να κοιτάξω στο μενου μπαταριας να σβήνει της αφαρμογες αυτοματα το εχω κοιτάξει κ της εχω τσεκάρει να σβήνουν...τι αλλο μπορει να φταίει? (γιατι για 4.000 mAh πολυ ευαίσθητη την βλέπω πριν ημουν με 5000mah κ ξεχναγα να φορτίσω)....το κινητό ειναι αγορασμένο απο skroutzomagazo κ ειμαι με την ελληνική "εκτέλεση"
(77.0.19 stable) .κ τι κάνω,δεν σταματάει κάπως??το παρατηρώ πολύ οταν ειναι ανοιχτό το wifi........
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H sixela έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα