Ναι το ειχα δει αυτο και καλα ειναι για να βαλεις σε twrp και με κλειδωμενο bootloader.
Οπως και να εχει,δε βλεπω να δουλευει το twrp ακομα σωστα αρα αναμενουμε.
Παω στο αλλο θεμα μη μπερδευτει και κανενας και κατεβασει τιποτα για το προ.
Tο έκανα και όλα καλά αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν έβαλα του κωδικούς του MI account αμέσως και τώρα μου έχει κλειδώσει την συσκευή βάζω τον κωδικό και δεν τον δέχεται και δεν ξέρω τι να κάνω.
Τι εννοείς κλείδωσε τη συσκευή; Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποτε συνδεεσαι στο mi account στο αρχικο σεταρισμα ή αργοτερα.
Παιδιά, διάβασα σε γειτονικό φόρουμ οτι δεν χρειαζεται να κάνουμε wipes κατά την εγκατάσταση της ρομ γιατί έχει κατι σαν σκριπτ και κάνει από μόνη της. Τι λένε οι ειδικοί;
Παιδιά, διάβασα σε γειτονικό φόρουμ οτι δεν χρειαζεται να κάνουμε wipes κατά την εγκατάσταση της ρομ γιατί έχει κατι σαν σκριπτ και κάνει από μόνη της. Τι λένε οι ειδικοί;
Το ανάφερε και ο admin μας κάπου αυτό και το έγραψα και σε κάποιον που ρωτούσε πριν λίγο
Απλά είπε πως προτιμούμε από recovery για άλλους λόγους
παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι το swipe right to unlock