τελεια δουλειά παιδιά μπράβο την έβαλα και εγώ χθες.
Ερώτηση μπορώ να βάλω μόνιμο το tw ώστε να μην έχω θέματα με ξανά κλείδωμα του bootloader;
Και αν ναι ποια έκδοση αυτή που έχει ο οδηγός ή κάποια άλλη καλύτερη;
Και να ξαναπω ότι εγώ το ξεκλειδωσα χωρίς να μου έχει έρθει μύνημα αλλά είχα κάνει αίτηση από τον Γενάρη.
Όταν κάποια εφαρμογή σου ζητήσει Root δικαιώματα, ανοίγεις την εφαρμογήΚέντρο Ασφάλειας => Δικαιώματα =>Επέτρεψε την πρόσβαση Root και ανοίγεις τον διακόπτη για την εφαρμογή που σου ζήτησε ROOT.
Φίλε MIUI_ART. Σε μένα μετά την επιλογή "Επέτρεψε την πρόσβαση Root" εμφανίζει μια κενή σελίδα. Γιατί; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα;
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
Φίλε "mixaliscy" καλησπέρα.
Για παράδειγμα έχω την εφαρμογή "Root Explorer". Πως μπορώ να την δώσω Root δικαιώματα. Αν πάω να επιλέξω τα δικαιώματα "Mount R/W" μου λέει ότι το κινητό πρέπει να είναι "Root". Δεν μου κάνει κάποια ερώτηση για Root.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Για παράδειγμα έχω την εφαρμογή "Root Explorer". Πως μπορώ να την δώσω Root δικαιώματα. Αν πάω να επιλέξω τα δικαιώματα "Mount R/W" μου λέει ότι το κινητό πρέπει να είναι "Root". Δεν μου κάνει κάποια ερώτηση για Root.
Καλησπέρα φίλε μου
Όταν σου εμφανίσει το σημείο που λέει πως για να γίνει αυτό πρέπει να είναι Root σημαίνει πως πλέων το κέντρο ασφαλείας εντόπισε την εφαρμογή και θα σου την εμφανίζει στο συγκεκριμένο σημείο.
Τουλάχιστο σε εμένα έτσι έγινε και με το Root Explorer και με το Xposed.
Ελπίζω να μην σε απασχολώ από κάτι άλλο και στο τέλος γίνω ενοχλητικός, αλλά η λίστα συνεχίζει να είναι άδεια όπως πρώτα. Δοκίμασα να αφήσω την εφαρμογή ανοικτή και να πάω στο κέντρο ασφαλείας αλλά και πάλι κενό. Προφανώς δεν κατάλαβε την ανάγκη της εφαρμογής για root δικαιώματα.
Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο κέντρο ασφαλείας;