γεια και απο μενα. εχω την GTV 6.2.18, σε σχεση με την stable 7.1.6.0 ελληνικη και την "7.1.6.0 eu by loxar" ποια εναι καλυτερη και ποιο γρηγορη (antutu π.χ.) και αν ξερετε καποιες σοβαρες διαφορες
Ερώτηση από εμένα.εχω την τελευταία dev αλλά δεν είναι root το κινητό. Πρέπει να κάνω κάτι έξτρα;;προσπαθώ να τρέξω πρόγραμμα που θέλει ροοτ και μου λέει δεν έχει γίνει στο κινητό.
Υπάρχει κανονικά ομωε η επιλογή στο security center η πρόσβαση διαχείριστη αλλά φαίνεται να μην δουλεύει.
Ερώτηση από εμένα.εχω την τελευταία dev αλλά δεν είναι root το κινητό. Πρέπει να κάνω κάτι έξτρα;;προσπαθώ να τρέξω πρόγραμμα που θέλει ροοτ και μου λέει δεν έχει γίνει στο κινητό.
Υπάρχει κανονικά ομωε η επιλογή στο security center η πρόσβαση διαχείριστη αλλά φαίνεται να μην δουλεύει.
Πρέπει να το κάνω με su από recovery;;
Φίλε "alprio"
Το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι όπως και εγώ. Μάλλον είναι κάποιο bug της Ρομ το οποίο ελπίζω να λυθεί. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρω τότε θα σε ενημερώσει κάποιος από τους MOD μια και έχουν καλύτερη εικόνα.
Καλό απόγευμα.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.