Ναι αλλα ο βαθμός του backwards compatibility (προς τα πίσω συμβαότητα) παίζει απο κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Σε άλλον είναι μεγάλη και σε άλλον μικρή..
εχει κανενα θεμα συγχρονισμου με το ημερολογιο της google? ειχα θεμα με επαφες και με κατι ακομα αλλα τωρα με την ελληνικη συγχρονιζουν κανονικα. μονο το ημερολογιο δεν συγχρονιζει.
Πλέον κι εγώ με gtv 6.2.25 dev!
Αν και με ταλαιπώρησε λίγο η όλη διαδικαδια,στο τέλος όλα καλα!
Φλασαρα από twrp το super user που είχε μέσα και ειμαι οκ!
Αρχικά κατάφερα και μπρικαρα τη συσκευή περνώντας official stable 7.1.8,μετά με άλλο sp flashtool το επανέφερα πέρασα την τελευταία official dev(με τον updater)και παλευα κάνα δίωρο να ξεκλειδωσω bootloader ώσπου τα κατάφερα!
Μετά άλλο ένα δίωρο για να βάλω την gtv,δεν ξέρω γιατί άλλο δεν προχωρούσε η διαδικασία και στο τέλος τα έκανα ήρεμα όλα απ την αρχή(ακόμα και το ξεζιπαρισμα του adb)και τελικά τα καταφερα!
Φαίνεται πολύ καλή rom μέχρι στιγμής!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και στο διπλανό φόρουμ, έτσι κι εδω, συγχαρητήρια. Μακάρι την υπομονή και την επιμονή σου να την έχουν σαν παράδειγμα όλα τα μέλη. Και πάλι, μπράβο.
Ακολούθησα τη διαδικασία και εδώ και κανένα 10λεπτο μου δείχνει μαύρη οθόνη με μόνο κάτω κάτω Swipe right to Unlock. Είναι φυσιολογικό ή μόλις κατέστρεψα το κινητό;