Παιδιά καλησπέρα , έχω βάλει την ελληνική Dev rom που σχεδόν κάθε Κυριακή κάνει και updates και εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω με την δουλειά των παιδιών. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιες οι ουσιαστικές διαφορές από την stable version που βγήκε πριν κάτι μέρες.
Δεν είμαι ο ιδικός αλλά πιστεύω να βοηθήσω και εγώ λίγο. Θα τα πω πολύ απλά! (όπως τα καταλαβαίνω εγώ).
Οι STABLE είναι πρώην DEVELOPER που πέρασαν από 40 κύματα και τα παλικάρια μας με την βοήθεια μας πάντα τις έχουν Στρώσει. Έτσι πολύ δύσκολα να βρεις πρόβλημα με αυτές. Είναι ΣΤΑΘΕΡΕΣ με σπανια προβληματα, αναβαθμίζονται κάθε 2-4 μήνες περίπου και δεν έχουν προεγκατεστημένο Root.
Από την άλλη οι DEVELOPER περνoυν από 40 κύματα γι αυτό και αναβαθμίζονται κάθε εβδομάδα περίπου μέχρι να γίνουν STABLE.Μπορεί να έχουν μικρές διαφορές στις ρυθμίσεις ή και προσθήκες στην λειτουργία τους σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις και έχουν προεγκατεστημένο Root . Πάντα είναι λίγο πιο μπροστά από τις STABLE. Προσωπικά ΔΕΝ είχα ποτέ πρόβλημα με καμία DEVELOPER.
Αν δεν είσαι του ψαξίματος και φοβάσαι το Βαλε-Βγάλε την Rom πήγαινε σε STABLE.
Aν σου αρέσει το ψαχούλεμα θελεις να (είσαι λίγο πιο μπροστά) να πειραματίζεσαι και μπορείς να βοηθήσεις και τα παλικάρια μας , βαλε άφοβα DEVELOPER.
Τώρα για την τελευταία STABLE … Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές….. ΑΚΟΜΑ.Θα δούμε όταν βγει η επόμενη STABLE.
Για περισσότερα δες και σύγκρινε το Log Στην κάθε Rom.
Για εμενα όποια και να βάλεις μια χαρά είναι.
Καλημέρα.
Εχθές έβαλα την 6.3.17 developer και ξεκλείδωσα την συσκευή.
Μετά ακολούθησα τον οδηγό για να φλασάρουμε την ελληνική έβαλα το twrp ,είπα οκ τελείωσα,αλλά όταν πήγα να φλασάρω μου έβγαζε το μηνυμα error 7 και ότι η rom ειναι hennessy αλλά η συσκευή είναι κενζο κάτι τέτοιο.
Μετά φυσικά πήρα ένα ωραιο brick (κόλλησε στο Mi Logo).
Ξαναφλάσαρα την 6.3.17 με το Mi flash και τώρα είμαι με αυτήν.
Οι ερωτήσεις μου είναι δύο.
1.Τι φταίει και δεν μπορώ να φλασάρω την ελληνική.
2.Τωρα που ξαναφλάσαρα την 6.3.17 έχασα το ξεκλείδωμα?Πως μπορώ να δώ εάν είναι ξεκλείδωτη η συσκευή?
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........