Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3
    • Ο/H Polizos έγραψε:

Δεν βρισκει τους Drivers και βγαζει αφτο το μυνημα?
      εχω Win 10
      γράψε windows 10 στην αναζήτηση και θα σου βγάλει τον οδηγό....
      ...μήνυμα... γράφεται με το ήτα Η και θα το θυμάσαι έχοντας στο μυαλό σου την λέξη ''μην''
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • εδω κολησαμε...Τελικα μετα απο μερικες προσπαθιες το εκανα ολο χειροκίνητα,δλδ εκλεισα το τηλ μπηκα fastboot εδωσα την εντολη " fastboot flash recovery redminote3_twrp.img" εκανα manual επανεκκίνηση σε twrp και install την ελληνικη rom και τελος!
      Images
      • xiaomipng.png

345,9 kB, 1.024×576, viewed 105 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaggostrik έγραψε:

Ωωωω ναι!!!! Μέχρι εδώ φτάνω.... ?(

Οκ.... Στο δεύτερο διάλογο που σου λέει writing recovery και τα σχετικά, αφού τελειώσει και σου πει οκ, αποσυνδεσε το κινητό πάτα vol up και power button και θα σε βάλει στο twrp recovery, κ προχωράς σε install, χειροκίνητα από το κινητό σου, στην ρομ αφού την επιλέξεις από το file manager, κ θα ξεκινήσει μόνο του από κει και πέρα! Άμα κολλήσεις κάπου ξαναστειλε! Να έχεις το νου σου, μπορεί να σέρνεται λίγο το κινητό με το που μπείς σε twrp!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • παιδες γεια σας και απο μενα.μια ερωτηση αφου ξεκλειδωσα το bootloader του κινητου και ειχε μεσα dev rom πηγα να φλασαρω την ελληνικη οπως λεει ο οδηγος αλλα το κινητο μετα το φλασαρισμα βγαζει κρας ρεπορτ και τα λοιπα και δεν μπορω να μπω στο μενου του λογω του μυνηματος αυτου
      Τωρα τι γινετε γνωριζει κανεις?
    • παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη.
      το θεμα μου ειναι οτι ενω ηρθε κανονικα το μνμ απο χιαομι, κατεβασα το unlock tool 317.1 και οταν παω να κανω sign in με τους κωδικους μου, μου βγαζει network error και δεν συνδεεται. προσπαθησα με κλειστο firewall με ανοιχτο...τπτ.. το εχω τρεξει σα admin παλι τιποτα...πιο πριν ειχα κανει απενεργοποιηση για να βαλω τους driver..παιζει ρολο ???
      Δωστε καμια ιδεα παιδια γιατι εχω απηυδήσει !!!!!!
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

παιδες γεια σας και απο μενα.μια ερωτηση αφου ξεκλειδωσα το bootloader του κινητου και ειχε μεσα dev rom πηγα να φλασαρω την ελληνικη οπως λεει ο οδηγος αλλα το κινητο μετα το φλασαρισμα βγαζει κρας ρεπορτ και τα λοιπα και δεν μπορω να μπω στο μενου του λογω του μυνηματος αυτου
      Τωρα τι γινετε γνωριζει κανεις?
      Μήπως πέρασες την την ελληνική stable;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Johnniemouts έγραψε:

Λοιπον αφου εχω φερει τη καταστροφη στο φορουμ θελω να σας πω οτι καταφερα να μπω σε twrp και να κανω install την ελληνικη ρομ , αλλα το κινητο ψιλοκολλαει....?
      Αμάν ρε φιλαράκι, ποια είναι η λύση; Είμασταν στην ίδια περίπτωση, οπότε ίσως να μπορέσω να κάνω και το δικό μου κινητό!
    • Ο/H StathisSe έγραψε:

παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη.
      το θεμα μου ειναι οτι ενω ηρθε κανονικα το μνμ απο χιαομι, κατεβασα το unlock tool 317.1 και οταν παω να κανω sign in με τους κωδικους μου, μου βγαζει network error και δεν συνδεεται. προσπαθησα με κλειστο firewall με ανοιχτο...τπτ.. το εχω τρεξει σα admin παλι τιποτα...πιο πριν ειχα κανει απενεργοποιηση για να βαλω τους driver..παιζει ρολο ???
      Μήπως σου έκαναν κανένα Block το Account σου (ΒΑΝ) για κανένα SPAM που έκανες στο Forum τους ?

Στο en.miui.com μπορείς να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H StathisSe έγραψε:

παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη.
      Μήπως σου έκαναν κανένα Block το Account σου (ΒΑΝ) για κανένα SPAM που έκανες στο Forum τους ?
      99% θα μπορεί, είχα το ίδιο πρόβλημα. Είναι κάποιο φιλτράρισμα που γίνεται και φαίνεται να επηρρεάζει μόνο το unlock tool και την αντίστοιχη unlock.update σελίδα της xiaomi.

Σε μένα εμφανίζεται κάθε φορά που κάνω ένα ξεκλείδωμα. Μετά το ξεκλείδωμα, οποιαδήποτε προσπάθεια να ξεκλειδώσω άλλο Xiaomi μου βγάζει network error, ακόμα και ο λογαριασμός/κωδικός είναι ο ίδιος. Άμα ο router μου πάρει άλλη διεύθυνση, τότε παίζει πάλι μια χαρά...
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H StathisSe έγραψε:

Βρηκα τη λυση τελικα.. πρεπει να συνδεθεις απο διαφορετικο internet connection.. δεν ξερω για ποιο λογο το κανει βεβαια το τοολ....μολις μπηκα απο διαφορετικο wifi ξεκλειδωσα κατευθειαν
    • Διαφήμιση
    • Εγω τα καταφερα!!! Εφαγε brick και μαλλον θα φαει πεταμα............. Μου την εσπασε πολυ αγρια ολο αυτο.......... Ηλιθιοι κινεζοι δεν το αφηναν οπως ηταν!