@vaggostrik αν έχει παραπάνω απο 2-3 ώρες που το παιδευεις συνέχεια υπάρχει περίπτωση να εχει ανάψει. Αστο τουλάχιστον για κανα 2ωρο και μετά ξαναπροσπαθείς..
Όταν το βάζεις να φορτίσει ανάβει το Led που δείχνει πως φορτίζει ?
Όταν το συνδέσεις στο PC κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο πως κάποια συσκευή συνδέθηκε ?
Βλέπεις στα Devices στο PC σου να εμφανίζεται κάποια συσκευή ?
Το πολύ πολύ να μου το στείλεις να στο επαναφέρω στην ζωή να στο ξεκλειδώσω, να σου βάλω την Ελληνική ROM, και με την ευκαιρία που θα έχω την συσκευή σου, να βγάλουμε και τα images από αυτήν ώστε να φτιάξουμε και μία Ελληνική FastBoot ROM για όλους.
φυσικα δεν εχω προβλημα κανενα! Στεναχωρηθηκα αρκετα με οτι εγινε! Φωτακι δεν αναβει, το θορυβο οτι συνδεθηκε τον κανει κ εμφανιζει mtk device αλλα μετα απο λιγο αποσυνδεεται! Πες μου πως μπορουμε να επικοινωνησουμε για να μου δωσεις τα στοιχεια σου κ το στελνω αυριο κιολας!
Συνεχίζοντας να υποφέρω με το ρημάδι RN3 που έχω με την πλήρη αποτυχία να δω τι χρώμα έχει το TWRP, μία παράκληση από κάποιον/ους: αν μπορείτε κάντε paste εδώ screenshots από:
* To CIT mode -> Software version (την πρώτη σελίδα μόνο, και σβήστε το IMEI και το serial number σας)
* την πρώτη σελίδα του about phone, να φαίνεται όμως κάτω κάτω η γραμμλη Build number.