Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3
    • Καλημέρα ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να κάνει αυτη τι διαδικασία στην Αθήνα; Ή αν μπορεί κάποιος να συναντηθούμε να μου το κάνει παρακαλώ πμ.
    • Σε δύο που προσπάθησα είχα το εξής πρόβλημα,αν και έκανα το ξεκλείδωμα στην διαδικασία της ρομ δεν έβρισκε το κινητό...πέρασα ξανα και ξανα τους drivers...τίποτα!!! Σε windows 10 το είδε και μόλις ξεκίνησα την διαδικασία με τις εντολές μου έβγαζε ότι δεν μπορούσε να κάνει restart σε bootloader.(δεν θυμάμαι ακριβώς).το έκλεισα και μόνος το εβαλα σε κατάσταση boot loader.Δίνω την εντολή και πέρασε την recovery, στην επόμενη εντολή πάλι μηδέν απόκριση...το κλείνω και το ξεκινάω σε recovery, ευτυχώς την είχε πάρει και έτσι την έβαλα την ελληνική και στα δύο.
      Μου έφαγε 5 ώρες αλλά τα κατάφερα, με αυτοσχεδιασμό και διάβασμα το φόρουμ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • αδερφε και εμένα το ίδιο ακριβώς έκανε και έκανα όλα τα reboot χειροκίνητα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Polizos έγραψε:

εδω κολησαμε...Τελικα μετα απο μερικες προσπαθιες το εκανα ολο χειροκίνητα,δλδ εκλεισα το τηλ μπηκα fastboot εδωσα την εντολη " fastboot flash recovery redminote3_twrp.img" εκανα manual επανεκκίνηση σε twrp και install την ελληνικη rom και τελος!
      Και εγώ παιδιά με τα win 10 παιδευτηκα πολύ. Έκανα ότι και ο φίλος Polizos χειροκίνητα και τον ευχαριστώ που το μοιράστηκε. Ήταν ένα τηλέφωνο ενός φίλου.
      Τελικά είναι μεγάλη και επίπονη η διαδικασία στο redmi note 3 αλλά από την άλλη ένα μεγάλο σχολείο... Καλή επιτυχία σε όλους που θα προσπαθήσουν.Συμβουλή διαβάστε όλα τα νήματα εδώ στο site πέρα από τις οδηγίες της πρώτης σελίδας και μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.
    • Ο/H endlessterror έγραψε:

Ο/H Johnniemouts έγραψε:

Λοιπον αφου εχω φερει τη καταστροφη στο φορουμ θελω να σας πω οτι καταφερα να μπω σε twrp και να κανω install την ελληνικη ρομ , αλλα το κινητο ψιλοκολλαει....?
      Αμάν ρε φιλαράκι, ποια είναι η λύση; Είμασταν στην ίδια περίπτωση, οπότε ίσως να μπορέσω να κάνω και το δικό μου κινητό!

Αγορινα καλησπέρα απ ότι βλέπεις κ από τους φίλους εδώ, τελικά ήταν κι άλλοι συμπασχοντες! Απλά κάνε τις διαδικασίες χειροκινητες κ μόλις δεις το μήνυμα στο cmd writing recovery OK, αποσυνδεσε το κινητό σου, πάτα vol up κ power ταυτόχρονα κ 99,9% θα ανάψει με twrp! Από κει και πέρα ψάχνεις το zip που έχεις περασει(της ρομ) κ ξεκινάς την εγκατάσταση! Απλά έχε το νου σου, όπως έγραψα κ προχτές σε ένα φίλο, μπορεί να ψιλό σέρνεται το κινητό!

• καλημερα σε ολους απο εχθες το βραδυ προσπαθω να περασω την ελληνικη ρομ και ακολουθω βημα βημα τον οδηγο οταν ομως γραφω στο cmd adb reboot bootloader μου βγαζει ενα reboot bootloader is disabled και δεν μπορω να συνεχισω παρακατω...τι παιζει ?
      Φιλικά πάντα Ευστάθιος
    • Ο/H guantanamo4 έγραψε:

καλημερα σε ολους απο εχθες το βραδυ προσπαθω να περασω την ελληνικη ρομ και ακολουθω βημα βημα τον οδηγο οταν ομως γραφω στο cmd adb reboot bootloader μου βγαζει ενα reboot bootloader is disabled και δεν μπορω να συνεχισω παρακατω...τι παιζει ?

Πήγαινε 5_6 σελίδες πίσω κ θα διάβασε κ θα καταλάβεις ;)

• Διαφήμιση
    • παιρνω ενα σφαλμα οταν πληκτρολογω "fastboot boot redminote3_twrp.img

"failed (remote unknown command)"

οποτε δεν μπαινει στην recovery
      ουτε με την "fastboot flash recovery redminote3_twrp.img"
      προχωραει
      μενει σταθερα στο fastoboot mode

τι μπορει να φταιει ?

λύθηκε το πρόβλημα ευχαριστω
    • Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, όταν πάω να βάλω υψηλή απόδοση μου βγάζει προειδοποίηση ότι η συσκευή μπορεί να υπερθερμανθει, δηλαδή πρέπει να δουλεύει πιο κάτω για να είμαστε οκ;;; τι προτείνετε οι πιο παλιοί;

• Επιτελους το εκανααααααααααααα no more spam from me .... ολα κομπλε... να ρωτησω κατι εβαλα την Dev την τελευταια ελληνικη στο επομενο update τι πρεπει να κανω απλα το κατεβαζω το περναω μεσα και μεσω updater το κανω η θελει τιποτα αλλο
      Φιλικά πάντα Ευστάθιος
    • Ο/H guantanamo4 έγραψε:

Επιτελους το εκανααααααααααααα no more spam from me .... ολα κομπλε... να ρωτησω κατι εβαλα την Dev την τελευταια ελληνικη στο επομενο update τι πρεπει να κανω απλα το κατεβαζω το περναω μεσα και μεσω updater το κανω η θελει τιποτα αλλο
      Ή καλύτερα μέσω του twrp.
    • Διαφήμιση
    • @arist1976 αν ισχύει ότι ενσωματώθηκαν τα wipes τότε δεν έχει λόγο να πηγαίνει ο κόσμος στο twrp