Καλησπέρα παιδιά,
στο Redmi Note 3 που πήρα για ένα φίλο, από vickmall, φοράει την MUI 7.0 | stable 7.019.0.0 (LHNC NCL).
Δοκίμασα με power + volume+ να δω τί κάνει και μου βγάζει στην οθόνη μία εικόνα της συσκευής και το καλώδιο για φόρτιση και δεν προχωράει παρακάτω. Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία unlock για να μπορώ να περάσω TWRP και την ρομ από εδώ ή δεν είναι υποχρεωτικό. Μην κάνω κάτι και το στείλω το τηλέφωνο αδιάβαστο...
το βασικο μου ερωτημα ειναι, μπορω να το ξεκλειδωσω χωρις καρτα sim?
Δεν έχει σχέση το κλείδωμα της συσκευής απο την Xiaomi με την κάρτα SIM. Τα smartphones δουλευουν και χωρίς κάρτα SIM στις υπόλοιπες λειτουργίες πλην κλήσεων, sms, 3G κ.α.
Το κλείδωμα που έχει μπει απο την Xiaomi είναι για να μην μπορεί κανείς να βάλει custom ROM, δηλαδή οποιαδήποτε ROM εκτός απο το en.miui ( China & Global) Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και χωρίς κάρτα SIM
Δυσρυχώς η πειραγμενη ρομ του κινεζομαγαζου δεν δεχεται ενημερώσεις ΟΤΑ. Μόνο οι official.
Σόρρυ φίλε, λάθος παράθεση λόγω αγουροξυπνήματος. Αλλόυ πήγαινε
Παιδες χρειαζομαι βοηθεια...ξεκλειδωσα ενα xiaomi redmi note 3 τον bootloader κανονικα...
κανω την διαδιακασια με fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
παταω power + vol up και δεν μπαινει σε trwp.. κανει συνεχεια επανεκιννηση και δεν ξεκιναει twp για να φλασαρω..