Καλησπέρα στο forum. Ξεκίνησα τα βήματα του οδηγού για το RN3 (MTK) μου, κατέβασα το αρχείο twrp3_by_mic_hennessy.img και κατέβηκε το twrp3_by_mic_hennessy σε zip αλλά χωρίς κατάληξη img. Αυτό όπως είναι σε zip μορφή το μεταφέρω στο φάκελλο adb ή το ξεζιπάρω; Ευχαριστώ..
@ASXETOSSS το .img αρχείο που ψάχνεις είναι μέσα στο zip. Αν σκοπεύεις να κάνεις εγκατάσταση με την fastboot κάνε extract το recovery.img απο το zip
Bodai έκανα extract και το αρχείο που περιείχε είναι το twrp3_by_mic_hennessy, πάλι χωρίς .img Η αλήθεια είναι ότι το ξεζιπάρισα online γιατί δεν είχα winzip στο pc ...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..
'Εχω ξεκλειδώσει bootloader, φοράω πλέον την MIUI 8 6.9.1./Beta και σκοπεύω να ακολουθήσω τον παρόντα οδηγό για να βάλω twrp, να φλασάρω την ελληνική rom και εν συνεχεία (αν έχω καταλάβει σωστά μέσω twrp κάνοντας τα σχετικά wipes) να βάλω την τελευταία MIUI 8 stable. Καμμιά ιδέα;;
Άσε το ποντίκι πάνω του και δες αν σου εμφανίζει την κατάληξη του (ή δεξί κουμπί properties)
Λογικά θα είναι .img απλά δεν στο δείχνει ο υπολογιστής σου
λοιπόν...είτε αφήσω το ποντίκι πάνω του είτε με properties, μου βγάζει: Τύπος αρχείου: Αρχείο !!
Τί να πω...δεν περίμενα να κολλήσω εδώ..
Να προχωρήσω τη διαδικασία χρησιμοποιώντας αυτό ή θα έχω πρόβλημα;
Ξεκίνησα τα βήματα του οδηγού για το RN3 (MTK) μου, κατέβασα το αρχείο twrp3_by_mic_hennessy.img κ
κατεβάζεις ήδη το img Αυτο δεν το περιάζεις!! Το αφήνεις ώς έχει και το φλασάρεις με την εντολή fastboot flash recovery 'ονομα αρχείου
Τσάμπα παιδεύεσαι ... ΠΡΟΣΕΧΕ τον οδηγό ...
Δλδ παίρνω όπως είναι zip το αρχείο, το βάζω στο φάκελλο adb και συνεχίζω μετά με τα settings της συσκευής για το abd και μετά με τις εντολές cmd κλπ;; Το λέω γιατί στη photo του παραδείγματος το αρχείο που βάζει είναι .img και όχι σε zip μορφή..
Το αφήνεις ώς έχει και το φλασάρεις με την εντολή fastboot flash recovery 'ονομα αρχείου
Μήπως εννοείς την προηγούμενη εντολή fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img ; αυτή που μου γράφεις αν διάβασα καλά είναι προς το τέλος σε περίπτωση που το τηλ αποτύχει να κάνει reboot στο twrp..Sorry αν κάνω λάθος ερωτήσεις και σε ζαλίζω..