Ναι βρε σε fastboot κάνεις flash recovery .......img και όπως είσαι δίνεις fastboot reboot ενώ κρατάς πατημένο το
volume πάνω....
Με το fastboot reboot + volume πάνω αυτό πρέπει να μπει σε twrp.
μια όμορφη μέρα αγόρασα και εγώ το 3ο κινητό Xiaomi, αυτή την φορά είπα να δοκιμάσω το Note 3. είπα λοιπόν να ξεκλειδώσω το bootloader απο την Xiaomi κανονικά, αλλα εδώ ήρθαν τα προβλήματα!
Η συσκευή μου μπρικαρίστηκε όσο δεν πάει(αγορασμένο απο κινεζομάγαζο, με πειραγμένη Rom και ΜΑΛΛΟΝ πειραγμένο Bootloader), δεν έμπαινε ούτε σε fast boot ούτε σε EDL mode, παρα μόνο το κόκκινο λαμπάκι αναβόσβηνε όταν πατούσα να ενεργοποιηθεί και τίποτα άλλο.
αφού έκανα εγχείρηση για να το τρέξω σε EDL mode κάνοντας κύκλωμα με ψαλιδάκι νυχιών πάνω στην πλακέτα(το είδα απο έναν κινέζο στο youtube και παραλίγο να μου δουλέψει ), αφού χάλασα 2 καλώδια USB της Xiaomi για deep fastboot, αφού πήρα καλώδια απο την Xiaomi για deep fastboot(μίλησα απευθείας με το customer service τους), και τίποτα δεν δούλεψε.... τελικά χάλασα καλώδιο fast charging 2 απο το Samsung Galaxy S7 μου, και για deep freeze διακοπτάκι που βρήκα σε ένα παλιό παιχνίδι. με τα πολλά, κατάφερα και το έκανα. σαν αρχεία με το MiFlash έβαλα την ελληνική Rom που βρήκα απο εδώ, και δούλεψε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ναι βρε σε fastboot κάνεις flash recovery .......img και όπως είσαι δίνεις fastboot reboot ενώ κρατάς πατημένο το
volume πάνω....
Με το fastboot reboot + volume πάνω αυτό πρέπει να μπει σε twrp.
πληκτρολογω στο cmd "fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img" κραταω πατημενο το vol up και enter και παραμενει σε fastboot
εβαλα και το adb στον c:
τι κανω στραβα?
μηπως φταιει οτι εχω την τελευταια αγγλοκινεζικη stable rom?
Λοιπόν αρχικά βάλε το σωστό κινητό στο προφίλ σου να μην μπερδευόμαστε..
Άκου τι θα κάνεις...
Ενώ είσαι σε fastboot κάνε fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img και μετά
αποσύνδεσε το κινητό από το pc...
Πάτα-κράτα το Power και με το που δεις να μαυρίζει η οθόνη αμέσως πάτα -κράτα το volume ΠΑΝΩ.