παρατηρησα τα εξης: έχω κατι μικρα κολληματακια στην περιήγηση μου στο μενου της συσκευής, μερικες φορες πρεπει να πατησω 2-3 καποια εφαρμογη για να ανοιξει.. επισης ο αποθηκευτικος χώροςαπο 16 εχει μειωθει στα 10gb.
εχει καποιος παρομοια προβληματα μετα την αλλαγη της ρομ?
Ειναι πολύ νωρίς ακόμα για να αξιολογήσεις την rom. Το lag που βλέπεις μπορεί να οφείλεται εν μέρει σε script της εγκατάστασης που τρέχουν ακόμα. Δώστου λίγο χρόνο ακόμα..
Καλησπερα σας, εδω και τοση ωρα προσπαθω να βαλω την ελληνικη ROM (απο τη κινεζικη dev) με το TWRP αλλα ολο μου soft brickαρει και δεν ανοιγει με αποτελεσμα να πρεπει να ξαναπερναω τη ROM με το flash tool καθε φορα που αποτυγχανει.
Εχω περασει το recovery μεσω του adb, εχω κανει ολα τα βηματα και με το που ανοιγει ο TWRP με βαζει να βαλω εναν κωδικο που δεν εβαλα ποτε για να κανω decrypt και ο,τι και να βαλω δεν το δεχεται. Αν το προσπερασω θα μου πει οτι το mount απετυχε και δεν θα με αφησει. Εγω παρολα αυτα το εβαλα να κανει data wipe και factory reset γιατι διαβασα οτι ενα απο αυτα το αφαιρει, και οντως ετσι εγινε.
Με το που κανω flash το zip με το ROM το ελληνικο και τελειωνει, παταω να μη βαλει το supersu, οπως λεει το guide, και κανω reboot, και βγαζει για 1 δευτερολεπτο το mi, μετα εξαφανιζεται, εμφανιζεται και μετα μαυριζει η οθονη και δεν ανοιγει (το soft brick που λεγαμε). Θα ηθελα λιγη βοηθεια σε αυτο, ευχαριστω πολυ.
EDIT: Μπερδευτηκα με τους οδηγους, κανονικα αυτον ακολουθησα και ποσταρα σε αυτον εδω.