Καλησπέρα ακολουθώντας τους οδηγούς έχω ξεκλειδώσει το κινητό μου Xiaomi redmi note 3 και έχω περάσει την κινέζικη dev, τώρα προσπαθώ να περάσω για πρώτη φορά την ελληνική αλλά όταν εκτελώ το adb devices δεν εμφανίζει την συσκευή μου.
Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging όπως και έχω εγκαταστήσει τους drivers που είχε ο οδηγός στην σελίδα 1,ξέρει μήπως κάποιος πώς μπορώ να το κάνω να εμφανίσει την συσκευή μου;
Καλά, έχουμε αλλάξει επίπεδο.
Από το screenshot του about phone, μεταβήκαμε στο screenshot του device manager για να εντοπίσουμε τον ατιμούλικο τον kedacom!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπέρα ακολουθώντας τους οδηγούς έχω ξεκλειδώσει το κινητό μου Xiaomi redmi note 3 και έχω περάσει την κινέζικη dev, τώρα προσπαθώ να περάσω για πρώτη φορά την ελληνική αλλά όταν εκτελώ το adb devices δεν εμφανίζει την συσκευή μου.
Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging όπως και έχω εγκαταστήσει τους drivers που είχε ο οδηγός στην σελίδα 1,ξέρει μήπως κάποιος πώς μπορώ να το κάνω να εμφανίσει την συσκευή μου
Καλησπερα σε ολους.Μια βοηθεια και εδω θα εκτιμηθει. Παρελαβα απο το geekbuing το δευτερο Kenzo κινητο ,με ξεκλειδωτο bootloader και πιθανωτατα global rom με τα μισα ελληνικα. Ακολουθωντας τους οδηγους βαζω απενεργοποιηση ψηφιακης υπογραφης στα windows 8.1, κατεβαζω τουσ τελευαιους adb drivers (1.3.2) και την twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo. Περναω την china dev , ξεκλειδωνω bootloader με τον oficial τροπο και περναω στην internal storage την τελευταια ελληνικη ρομ, φλασαρω την twrp και ξεκιναει το προβλημα να μην κανει mount,να μην βλεπει τιποτα στην sdcard sdcard1 (βημα μετα το αρχικο wipe) , εδω κανω και προσπαθεια να φλασαρω την ελληνικη μεσω sideload (γραφει succesfull αλλα με ρισταρτ συστεμ εχω softbrick) και με το να σπρωξω την ελληνικη .zip στην sdcard (την βλεπει τοτε το twrp αλλα με ινσταλλ γραφει zip corrupted) . Σε καθε περιπτωση καταληγω με softbrick.
Τα βηματα που κανω μετα και τα γραφω για να μην τυχει και σε αλλους , βαζω το κινητο σε fastboot->official ξεκλειδωμα->εγκατασταση επιτυχης μεσω Μiflash την china dev-> official ξεκλειδωμα.
Καποια ιδεα τι να κανω θα εκτιμηθει δεοντως. Ευχαριστω!!!