To henessy είναι παιδιά με mtk...αύριο θα στηθώ να φλασαρω να εξυπηρετήσω τον φίλο.....κατεβάζω τώρα ελληνική xtrv stable και china dev official να είμαι έτοιμος
Εχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το Redmi note 3
MTK το αγόρασα από το insomnia και το κινητό ήρθε με την
7.0.19.0.0(LHNCNCJ). Δεδομένου ότι είμαι άσχετος από Android δεν τσέκαρα
όταν πήρα το κινητό ότι το κινητό φοράει unofficial rom με κλειδωμένο bootloader (το τσεκαρα από adb) και περίμενα Update το οποίο φυσικά δεν ήρθε ποτέ! Θα ήθελα να περάσω στο κινητό Ελληνκή rom και να προχωρήσω από εκεί. Εχω διαβάσει την διαδικασια (με βοήθησε πολυ o NasDriver Και τον ευχαριστώ πολύ) και έχω καταλάβει ότι θα πρέπει να βάλω πρώτα developer china με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) στην συνέχεια να ακολουθήσω την διαδικασία αυτή Ξεκλείδωμα του Bootloader και τέλος να κάνω ότι λέει αυτός εδώ ο οδηγός.
Πάρα πολύ ωραία τα λες.....
Ακριβώς έτσι... κάνε και την αίτηση αν δεν την έχεις κάνει...
Διάβασε αυτόν τον οδηγό που θα σου δώσω...
Έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως περνάμε Ελληνική...(σε όλα είναι ΄το ίδιο) Πρόσεχε όμως.. δεν είναι για το κινητό σου Μην κατεβάσεις κάποιο αρχείο από κει...
@geoanto555 Έγινε! Θα το διαβάσω και θα επανέλθω με όποιες απορίες προκύψουν. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!
=============== Μαρ 5th 2017, 10:32pm =============== @geoanto555 Στον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr παρατήρησα πως το recovery το κατεβάζει κανείς σε zip. Οταν αντίστοιχα προσπαθώ να ανοίζω το twrp3_by_mic_hennessy.img μου πετάει error "Το αρχειο δίσκου εικόνας είναι κατεστραμμένο". Κάνω κάτι λάθος? Προσπάθησα να το κάνω mount ή να το ανοίξω με το poweriso αλλά μου πετάει error "Το φορμά του αρχείου είναι άκυρο ή δεν υποστηρίζεται"