Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3
    • Ο/H ninjamoz έγραψε:

αν σου λεει οτι εισαι οκ . προχωρα
      Πώς να προχωρήσω; Αφού στο unlock tool, μόλις βάλω τα στοιχεία μου μου ζητάει τον κωδικό ο οποίος δεν μου έχει έρθει. Το μόνο που μου έχει έρθει είναι το μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου για ξεκλείδωμα.
    • Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ξεκλείδωμα και αφου προχώρησα ξεκινησα την εγκατάσταση του καταραμένου (δεν το πάω με τίποτα καθώς φαν του CWM) εκανα τα απαραιτητα βήματα full wipes και εγκατασταση της προσφατης GTV αλλα μετα την ολοκληρωση πατησα κλεισιμο του τηλεφωνου γιατι ειχα καποια εκτακτη δουλεια αλλα τελικα το τηλ κολλησε στην recovery και το αφησα στην επιστροφη ειχε κλειδωσει στην οθονη κλειδωματος της recovery και παλευω 2 ωρες τωρα και δεν ξεκλειδωνει απο εκαι με τιποτα ουτε hardreset δεν μμπορει να κανει μπλέξαμε ενα βημα πριν πιουμε γλυκο νερο...
      Αν μπορει καποιος να βοηθησει καλα θα ειναι...
      Ευχαριστω
      Xiaomi 13
    • Ο/H anpho81 έγραψε:

Ο/H ninjamoz έγραψε:

αν σου λεει οτι εισαι οκ . προχωρα
      Πώς να προχωρήσω; Αφού στο unlock tool, μόλις βάλω τα στοιχεία μου μου ζητάει τον κωδικό ο οποίος δεν μου έχει έρθει. Το μόνο που μου έχει έρθει είναι το μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου για ξεκλείδωμα.

Χωρίς να ξέρω,μήπως σου ζητάει τον κωδικό απο το mi account?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H anpho81 έγραψε:

Ρε παιδιά μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Έκανα αίτηση για κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader πριν 2 βδομάδες. Ήρθε πριν 3-4 μέρες το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτησή μου αλλά δεν ήρθε ακόμα κανένας κωδικός και το unlock tool χρειάζεται κωδικό λέει. Τί να κάνω; Είναι λογικό να έχει εγκριθεί εδώ και 4 μέρες η αίτηση και να μην έχει έρθει ακόμα ο κωδικός;

Κατέβασε το unlock tool και προχώρησε άφοβα

• Ο/H Vasstef έγραψε:

Ο/H anpho81 έγραψε:

Ρε παιδιά μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Έκανα αίτηση για κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader πριν 2 βδομάδες. Ήρθε πριν 3-4 μέρες το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτησή μου αλλά δεν ήρθε ακόμα κανένας κωδικός και το unlock tool χρειάζεται κωδικό λέει. Τί να κάνω; Είναι λογικό να έχει εγκριθεί εδώ και 4 μέρες η αίτηση και να μην έχει έρθει ακόμα ο κωδικός;
      Κατέβασε το unlock tool και προχώρησε άφοβα

Να το πρόβλημα. Με το που τρέχω το tool και κάνω login μου ανοίγει το νέο παραθυράκι από κάτω που λέει please enter your... και μένει εκεί δεν προχωράει. Φαντάζομαι εκεί θέλει τον κωδικό που θα στείλουν ε; Πώς να το προχωρήσω;
      Images
      • Untitled.png

185 kB, 1.024×575, viewed 110 times
    • Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3

Συνδέσεις το τηλ. Με το mi account κάνει την επανάληψη ότι είσαι ΟΚ και μετά τσεκάρει πράσινα

• Σε αυτό το παράθυρο βάζεις email που έχεις δήλωσε στο mi account και από κατά τον κωδικό σου στο mi accounta

• Διαφήμιση
    • Ο/H Vasstef έγραψε:

Σε αυτό το παράθυρο βάζεις email που έχεις δήλωσε στο mi account και από κατά τον κωδικό σου στο mi accounta

Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό
    • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ξεκλείδωμα και αφου προχώρησα ξεκινησα την εγκατάσταση του καταραμένου (δεν το πάω με τίποτα καθώς φαν του CWM) εκανα τα απαραιτητα βήματα full wipes και εγκατασταση της προσφατης GTV αλλα μετα την ολοκληρωση πατησα κλεισιμο του τηλεφωνου γιατι ειχα καποια εκτακτη δουλεια αλλα τελικα το τηλ κολλησε στην recovery και το αφησα στην επιστροφη ειχε κλειδωσει στην οθονη κλειδωματος της recovery και παλευω 2 ωρες τωρα και δεν ξεκλειδωνει απο εκαι με τιποτα ουτε hardreset δεν μμπορει να κανει μπλέξαμε ενα βημα πριν πιουμε γλυκο νερο...
      Ευχαριστω
      Πάτα συνεχώς το Power μέχρι να σβήσει και να κάνει Reboot.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H anpho81 έγραψε:

Ο/H Vasstef έγραψε:

Σε αυτό το παράθυρο βάζεις email που έχεις δήλωσε στο mi account και από κατά τον κωδικό σου στο mi accounta

Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό

Δε θυμάμαι σε εμένα να ήταν έτσι
      Συνδέθηκα στο mi account στο τηλ το οποίο το είχα συνδεδεμένο στο λάπτοπ, περασμένοι drivers εννοείται, και με unlock tool το οποίο νομιζω ξανά κατέβασα από το αγγλικό φόρουμ και ξεκλείδωσα το bootloader

• Ο/H spirosmeg έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ξεκλείδωμα και αφου προχώρησα ξεκινησα την εγκατάσταση του καταραμένου (δεν το πάω με τίποτα καθώς φαν του CWM) εκανα τα απαραιτητα βήματα full wipes και εγκατασταση της προσφατης GTV αλλα μετα την ολοκληρωση πατησα κλεισιμο του τηλεφωνου γιατι ειχα καποια εκτακτη δουλεια αλλα τελικα το τηλ κολλησε στην recovery και το αφησα στην επιστροφη ειχε κλειδωσει στην οθονη κλειδωματος της recovery και παλευω 2 ωρες τωρα και δεν ξεκλειδωνει απο εκαι με τιποτα ουτε hardreset δεν μμπορει να κανει μπλέξαμε ενα βημα πριν πιουμε γλυκο νερο...
      Ευχαριστω

Αν σου γράφει swipe to unlock, κάντο προς τα δεξιά παρά πολύ σιγά, αργά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Πάτα συνεχώς το Power μέχρι να σβήσει και να κάνει Reboot.
      Δυστυχώς Δημήτρη το εχω ειδη προσπαθήσει δεν σβήνει με τίποτα τώρα του εχω σύνδεση με OTG ενα USB led panel οπότε θα φαει την μπαταρία σιγά-σιγα και θα σβησει δεν υπάρχει αλλη επιλογή δυστυχώς.

Ο/H tragos έγραψε:

Αν σου γράφει swipe to unlock, κάντο προς τα δεξιά παρά πολύ σιγά, αργά.

Δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα κάποιος πρέπει να πει στην ομάδα TWRP οτι αυτο που έχουν φτιάξει ειναι μεγάλο πρόβλημα και οχι απαραίτητο να πέφτει σε κλείδωμα σιγα τι το πέρασαν λειτουργικό που θελει να προστατέψει την μπαταρία όποιος μπαίνει στην recovery δεν κάθετε κανα χρόνο εκει μέσα πανω απο 5 λεπτά και πολύ ειναι να κάνεις την δουλειά σου και σου έχουν στήσει παγίδα μα τοσο μ@....ς είναι
      Xiaomi 13