Ανοιγεις το app τις αναβάθμισης, έχει 3 τελείες πάνω δεξιά, επιλέγεις restart in recovery, και κάνεις από το install, εγκατάσταση το zip αρχείο της rom που βρίσκεται μέσα στο τηλέφωνο σου.
Παίδες χρειάζομαι τη βοήθεια σας επειγόντως. Έχω ξεκλειδώσει το bootloader και είχα φλασάρει κανονικά την ελληνική ρομ. Σήμερα όμως ΄ρκανα μια μα*@#κια. Φλάσαρα με το flashtool την official stable 7.0.19.0, έχοντας ξετικάρει την επιλογή της recovery για να μείνει η twrp. Δυστυχώς όμως, δεν ξερω τι έγινε και σβήστηκε και η twrp. Οπότε έχω ξεμείνει με την official και τώρα δεν περνιέται η twrp με τον οδηγο από εδώ. Κάνω κανονικά τη διαδικασία αλλά μου βγάζει στο adb: FAILED (remote: download for partition 'recovery' is not allowed)
Τι έγινε; Ξανακλείδωσε ο bootloader; Καμια βοήθεια;
Τι έγινε; Ξανακλείδωσε ο bootloader; Καμια βοήθεια;
Ναι τον ξανακλείδωσες (απο το μνμ λάθους κρίνοντας). Ξανατρέξε το unlock tool.
@$@#$@#$$@!!!!
Λογικά γίνεται, σωστά; Ή θα πρεπει να περιμένω πάλι 10 μέρες; Εχει ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο;
Μου βγάζει μήνυμα:Your Mi account has not unlock permision. Τώρα;
καλημερα . Πως την πατρησες ετσι???????Δυστυχως η αδεια για το ξεκλειδωμα ισχυει για 30 μερες. αν εχουν περασει τοτε θα πρεπει να ξανακανεις αιτηση .... Παντως αυτο το TWRP ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ . κολαει ειναι δυσχρηστο και μπορεις πολυ ευκολα να κανεις λαθος. Δεν υπαρχει εκδοση CWM να την περασουμε ???????