αυτο σου λέω δεν φενεται να δίνει δικαιώματα
Ενώ πάω να ανοξω εφαρμογή που θέλει Ρουτ. Μου λεει δεν έχει δικαιώματα.
Πάω στο κέντρο ασφαλείας και δεν έχει την εφαρμογή για να ανοξω το διακοπτακι
και factory reset μέσα από το recovery κάνω ?
ή υπάρχει άλλος τρόπος ?
Υπάρχει μέσα στις ρυθμίσεις αλλά γιατί να το κάνεις από εκεί και αν μη βάλεις αμέσως τη νέα Ρομ από το Recovery?
και πως ακριβώς γίνεται ? την κατεβάζω και την περνάω ? ποια είναι
η ρομ που πρέπει να κατεβάσω ? είναι κλειδωμένος ο bootloader οπότε
δεν μπορώ να περάσω ρομ . έτσι δεν είναι ? τώρα 'εχω την stable 7.00.99
δεν έχω το redmi note 2 . Το redmi note 3 έχω και είναι κλειδωμένος ο bootloader
μπορώ να περάσω ξανά την ρομ που έχω τώρα ? ή κάνω στην ίδια επαναφορά εργοστασιακών
ρυθμίσεων ή factory reset . τι είναι καλύτερο να κάνω ? να είναι καθαρό το κινητό με ενδιαφέρει
το κινητο μου πως μπαινει σε fast boot. σβηστο παταω το κουμπι κατω μαζι με το κουμπι που ανοιγει και δεν κανει τιποτα. αν το κρατησω παραπανω δονειται και ανοιγει κανονικα
το κινητο μου πως μπαινει σε fast boot. σβηστο παταω το κουμπι κατω μαζι με το κουμπι που ανοιγει και δεν κανει τιποτα. αν το κρατησω παραπανω δονειται και ανοιγει κανονικα
πατας μαζί volume down +power button μόλις κάνει δόνηση αφήνεις το power και συνεχίζει να πατάς το volume down
Άλλος ένας που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία. Άμα τα κάνετε όλα όπως λένε τα παιδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και πριν πανικοβληθείτε απλά διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες. Σίγουρα κάπου εκεί θα είναι. Ευχαριστώ για τον οδηγό και την βοήθεια.
Άλλος ένας που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία. Άμα τα κάνετε όλα όπως λένε τα παιδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και πριν πανικοβληθείτε απλά διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες. Σίγουρα κάπου εκεί θα είναι. Ευχαριστώ για τον οδηγό και την βοήθεια.
ΦΙΛΕ τσεκαρες εχει ροουτ εσενα μεσα απο το κεντρο ασφαλειας?
ΦΙΛΕ τσεκαρες εχει ροουτ εσενα μεσα απο το κεντρο ασφαλειας?