Δεν θελω οδηγιες ξεκλειδωματος,πως θα δω αν ειναι ξεκλειδωμενος ή οχι ρωτησαΟ/H djspy21 έγραψε:
Δες εδώ:
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
καλημερα στη κοινοτητα.
Το σαβ/κο θα ασχοληθω με το ξεξκλειδωμα (μου ηρθε σημερα sms). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι :
1. ποια κατεβαζω απο εδω ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-3/#files
2. οταν βγαινει καινουργια απο εδω θα παιρνει update η θα θελει τα ιδια απο την αρχη ?
τελος να ευχαριστησω τα παιδια που ασχολουνται και εχουμε στα χερια μας ολα τα καλουδια !
Αν έχεις Developer => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-hennessy-GTV-6-1-29-zip/
2: Όχι βέβαια, αυτή την διαδικασία την κάνεις μία φορά και μετά κάνεις τα επόμενα Update από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI...
Ο/H johnjor έγραψε:
Δεν θελω οδηγιες ξεκλειδωματος,πως θα δω αν ειναι ξεκλειδωμενος ή οχι ρωτησα
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
καλημερα στη κοινοτητα.
Το σαβ/κο θα ασχοληθω με το ξεξκλειδωμα (μου ηρθε σημερα sms). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι :
1. ποια κατεβαζω απο εδω ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-3/#files
2. οταν βγαινει καινουργια απο εδω θα παιρνει update η θα θελει τα ιδια απο την αρχη ?
τελος να ευχαριστησω τα παιδια που ασχολουνται και εχουμε στα χερια μας ολα τα καλουδια !
2: Όχι βέβαια, αυτή την διαδικασία την κάνεις μία φορά και μετά κάνεις τα επόμενα Update από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI...
Ο/H johnjor έγραψε:
Δεν θελω οδηγιες ξεκλειδωματος,πως θα δω αν ειναι ξεκλειδωμενος ή οχι ρωτησα
-
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.
Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω ή να παρεξηγηθώ με κάποιο τρόπο Θα ήθελα να προτείνω κάποια πράγματα.
Διαβάζοντας εδώ και καιρό το θέμα του "Flash της Ελληνικής Rom" βλέπω ότι το θέμα έφτασε σχεδόν τις 50 σελίδες. Σ' αυτές τις σελίδες υπάρχουν πολλές ερωτήσεις - απορίες από την μεριά την δικιά μας προς εσάς τις οποίες σε όποιο επίπεδο (γνώσεων) και αν ανήκουν, εντός του θέματος ή εκτός, τις απαντάτε και μπράβο. Αυτό που έχω να προτείνω σ' αυτό το σημείο είναι :
1) Απαντήσεις που δίνονται και αφορούν το θέμα να ενημερώνεται η αρχική διαδικασία της πρώτης σελίδας έτσι ώστε να έχουμε όλοι από την αρχή συνολική εικόνα της διαδικασίας και της σειράς που πρέπει να ακολουθήσουμε, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουμε όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί με κίνδυνο λάθος συμπερασμάτων = λάθος διαδικασία = τούβλο κινητό. π.χ. προς το τέλος αναφέρετε : "Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot.....", το οποίο γνωρίζω ότι υπήρξε ερώτηση για διευκρινήσεις ως προς το πως θα γίνει αυτό το οποίο και απαντήσατε. Εδώ νομίζω ότι η απάντηση θα μπορούσε να προστεθεί στην αρχική διαδικασία.
2) Καλό είναι στο σημείο που αναγράφεται "ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ" να γράφεται την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης ώστε να γνωρίζει ο αναγνώστης μέχρι ποια σελίδα του θέματος αφορά (ξέρετε , ερωτήσεις - απαντήσεις). Έτσι να γνωρίζει αν υπάρχει κάποια καινούργια η οποία δεν έχει ακόμα προστεθεί στην αρχική διαδικασία.
3) Νομίζω και εγώ ότι ένα βίντεο με ολοκληρωμένη την διαδικασία θα ήταν πολύ καλό και γνωρίζω ότι θα το κάνετε, αλλά μέχρι τότε θα βοηθούσαν κάποιες ακόμα φωτογραφίες.
4) Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μέσα σ' αυτές τις 50 σχεδόν σελίδες χάθηκε η επαφή με το θέμα με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο και μετά να αφορά το ξεκλείδωμα του bootloader ή κάτι άλλο εκτός το Flash της Rom. Εδώ θα ήθελα να προτείνω να μεταφέρονται στο σωστό θέμα και απλά στην θέση τους αν χρειάζεται να υπάρχει σύνδεσμος που θα οδηγεί τον χρήστη στο νέο σημείο. Έτσι θα είναι πιο καθαρό το κάθε θέμα αλλά θα υπάρχει και συγκέντρωση θεμάτων. Δεν θα υπάρχουν πολλαπλά ίδια θέματα και ο χρήστης θα βρίσκει πιο εύκολα τις απαντήσεις που θέλει στα ερωτήματά του ή το σημείο στο οποίο θα κάνει την ερώτησή του.
5) Νομίζω ότι θα βοηθούσε και ένα σχεδιάγραμμα της όλης διαδικασίας και αυτό γιατί υπάρχουν παράμετροι οι οποίοι επηρεάζουν την διαδικασία. π.χ. Κινέζικη - Ευρωπαϊκή Rom , Σταθερή - Προγραμματιστή κ.τ.λ. μαζί με συνδέσμους που θα καθοδηγούν τους χρήστες στο σωστό σημείο (Μια εικόνα = χίλιες λέξεις).
6) Μια και υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία με τους Κινέζους, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια συνεννόηση για τα κλειδιά του bootloader έτσι ώστε να αναλάβετε το Ελληνικό κομμάτι, παρουσιάζοντας την δουλειάς σας σε αυτούς, δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι είναι προς το δικό τους συμφέρον.
7) Και μια ερώτηση - απορία (για να είμαι και λίγο μέσα στο θέμα), αφού τα κινεζομάγαζα τα οποία αγοράζουμε τα κινητά βάζουν δικιά τους Rom (άρα ξεκλειδώνουν το bootloader) γιατί εμείς πρέπει να το ξανά ξεκλειδώσουμε; (το κλειδώνουν ξανά πριν το στείλουν;). Υπάρχει τρόπος για έλεγχο αν είναι κλειδωμένο ή όχι πριν κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια;
Ελπίζω να μην κούρασα. Γνωρίζω ότι όλα αυτά που προτείνω χρειάζονται άτομα και χρόνο για να γίνουν. Εσείς θα αποφασίσετε αν μπορούν και αν αξίζει να πραγματοποιηθούν και με ποιο τρόπο. Επειδή και εγώ με την σειρά μου είμαι εκτός θέματος, παρακαλώ όπως το μεταφέρεται στο κατάλληλο σημείο. Μου αρκεί που θα λάβετε γνώση.
Και τέλος αν ξεπέρασα τα όρια, παρακαλώ πέστε το ελεύθερα.
Σας Ευχαριστώ, συνεχίστε την καλή δουλειά που όλοι εμείς απολαμβάνουμε. -
Οι οδηγοί είναι πλήρεις θα έλεγα εγώ από την μεριά μου, αν καθισεις και τους διαβάσεις είναι πλήρως σαφές τι πρέπει να κάνεις νομίζω.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπερα παιδια .. Αφου πλεον ξεκλειδωσα το bootloader δυστυχως εχω ενα ερρορ στην διαδικασια και δεν μπορω να τελειωσω ωστε να περαστει η ελληνικη ρομ ... Δυστυχως ενω ολα λειτουργουν ρολοι και το κινητο μου το εχει διαωασει βλεπω οτι κατα την διαρκεια που παει να bootarei το twrp δυστυχως κανει failed και λεει uknown command ... Καμια ιδεα τιποτα ?Κανεις που να χε ιδιο προβλημα ?
-
Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
Καλησπερα παιδια .. Αφου πλεον ξεκλειδωσα το bootloader δυστυχως εχω ενα ερρορ στην διαδικασια και δεν μπορω να τελειωσω ωστε να περαστει η ελληνικη ρομ ... Δυστυχως ενω ολα λειτουργουν ρολοι και το κινητο μου το εχει διαωασει βλεπω οτι κατα την διαρκεια που παει να bootarei το twrp δυστυχως κανει failed και λεει uknown command ... Καμια ιδεα τιποτα ?Κανεις που να χε ιδιο προβλημα ?
Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....
- Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
- Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
-
Φιλε χιλια ευχαριστω ... απο το πρωι προσπαθω να την ξεκλειδωσω γιατι ειμαι νεος εδω και απο την ζαλαδα μου δεν αξιωθηκα να διαβασω παρακατω !!!!
-
Ο/H Giannis Pylarinos έγραψε:
Φιλε χιλια ευχαριστω ... απο το πρωι προσπαθω να την ξεκλειδωσω γιατι ειμαι νεος εδω και απο την ζαλαδα μου δεν αξιωθηκα να διαβασω παρακατω !!!!
-
καλησπέρα παιδιά έχει εδώ και 2 μέρες που πέρασα την τελευταία ρομ κάνει άκυρα ξεκλειδώματα μόνο του .
-
Μου ήρθε και εμένα μύνημα σήμερα, μετά από 13 ημέρες χωρίς να γράψω στο forum. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις:
1) Αξίζει όλη αυτή εδώ η διαδικασία; Τώρα είμαι στην EU Stable Multi.
2) Υπάρχει ρίσκο και αν ναι σε τι βαθμό;
3) Θα υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον κάποια πιο απλή διαδικασία; -
ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσειςΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα