Όλη αυτή η διαδικασία με το CMD μου φαίνεται πολύ περίπλοκη και νομίζω ότι κρύβει κινδύνους. Κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιο βίντεο που να δείχνει τα βήματα για να την περάσω;Ο/H ktsak έγραψε:
ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις
Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες,σε 5 λεπτά είσαι κομπλέ.
Μην κολλάς.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλημέρα μάγκες. Λοιπόν το σκέφτηκα το θέμα και λέω να προχωρήσω. Αλλά θα χρειαστώ μου δώσετε τα φώτα σας σε κάποιες απορίες που έχω για να μην κάνω καμία μ@@@@@@ και το κλαίω μετά το κινητό.
Στον οδηγό λέει:
Πληκτρολογούμε fastboot boot redminote3_twrp.img
- To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM.
1) Τι ακριβώς είναι το TWRP
2) Πώς θα κάνω μετά την εγκατάσταση της ελληνικής ROM;
Έχω κολλήσει εδώ.
Συγνώμη για το πρήξιμο μάγκες αλλά είμαι καινούργιος σε Xiaomi και τώρα μαθαίνω. - To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM.
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
TWRP
Ο/H kostsokale έγραψε:
τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kostsokale έγραψε:
TWRP
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ναι αλλά εγώ την ελληνική ROM αφού την κατεβάσω, δεν θα πρέπει να την περάσω κάπου; Γιατί ο οδηγός δεν την αναφέρει κάπου αφού την κατεβάσω; Εκτός και αν δεν το είδα εγώ. -
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kostsokale έγραψε:
TWRP
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ναι αλλά εγώ την ελληνική ROM αφού την κατεβάσω, δεν θα πρέπει να την περάσω κάπου; Γιατί ο οδηγός δεν την αναφέρει κάπου αφού την κατεβάσω; Εκτός και αν δεν το είδα εγώ.
Θα τη κατεβάζεις και αντιγράψεις μες το κινητό.
Μόλις μπεις σε twrp,θα πατήσεις εκεί που λέει εγκατάσταση και θα επιλέξεις το αρχείο που κατεβασες προηγουμένως.
sent from my redmi note 3 pro -
Α μπράβο. Γιατί αυτό δεν το έλεγε ο οδηγός και χάθηκα κάπου. Σε ποιον φάκελο να το περάσω στο κινητό;
EDIT: Άκυρο. Το έλεγε αλλά δεν το είδα εγώ. -
Ο/H kostsokale έγραψε:
Σε ποιον φάκελο να το περάσω στο κινητό;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Σου λεει ο οδηγός να την βάλεις σε φακελο?
Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που καταβάσαμε μέσα στην συσκευή μας.
Που να την βάλω εγώ; -
Ο/H kostsokale έγραψε:
Α μπράβο. Γιατί αυτό δεν το έλεγε ο οδηγός και χάθηκα κάπου. Σε ποιον φάκελο να το περάσω στο κινητό;
EDIT: Άκυρο. Το έλεγε αλλά δεν το είδα εγώ.
Μέσα χύμα καμάρι,θα παγώσει κάνα πενταλεπτο κατα την εγκατάσταση και μετα θα αργήσει λίγο να μπει στο λειτουργικό.
Μετά είσαι έτοιμος!
sent from my redmi note 3 pro -
Ωραία! Μέχρι εδώ όλα κατανοητά πλέον. Πάμε στο τελευταίο του οδηγού και μετά ξεκινάω να την περάσω.
Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....
- Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
- Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery.
- Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp.
- Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom.
Με αυτό τι παίζει; - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ωραία! Μέχρι εδώ όλα κατανοητά πλέον. Πάμε στο τελευταίο του οδηγού και μετά ξεκινάω να την περάσω.
Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....
- Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
- Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery.
- Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp.
- Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom.
Με αυτό τι παίζει;
Αν δε μπει μονο του σε ρεκαβερι,κλείσε κιν και άνοιξε μετα απο λίγο με πατημένο το βολ+ με το κουμπί που ανοίγει,τα κρατάς πατημένα και μπαίνει
sent from my redmi note 3 pro - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα